Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetek, ha tulsagosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha tulsagosan megkedveltem a leendo szexpartnerem?

Figyelt kérdés

Meg csak neten beszelgetunk, de egyre-masra dobbenek ra, hogy mind kulsore, mind belsore abszolut az esetem. Nem o az elso alkalmi partner, akit itt talaltam, de a tobbiekkel eddig volt laza 2-3 level, aztan nyomas az agyba, vele meg mar tobb szaz levelet valtottam, minden nap beszelunk. Mig ezt mas ferfiaknal nyugnek ereztem, az o levelet mindig varom.

Az elso szex elott biztosan nem fogom ezt elmondani neki, mert szeretnek vele talalkozni, es amugy is eleg bizonytalan vagyok meg a dologban. Esetleg addig is mondhatok/tehetek olyasmit, amitol o is jobban kedvelni kezdene? Vagy csak latna, hogy kesobb tobb is lehetne?

Azzal most ne foglalkozzunk, hogy mennyire fog fajni az elutasitas. :'D vagy hogy azonnal szakitsam meg vele a kapcsolatot. Nem.

25N

2016. márc. 1. 23:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Óriás koppanás lesz kislány, mert élőben egyáltalán nem lesz olyan. Ez a jobbik eset.

A rosszabbik az, ha élőben is olyan lesz, de te meg nem kellesz neki, mert ő maradna a csakszexnél.

2016. márc. 2. 08:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Úgy jön le még nem találkoztatok. Majd ha lesz valami,akkor ráérsz majd ezen agyalni :D
2016. márc. 2. 09:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Hmm, fogalmam sincs ki vagy. :O De miért is ekkora titok?
2016. márc. 2. 10:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Ahogy írta is valamelyikőtök, mivel még nem találkoztam vele, ezért butaság lenne megírnom neki, hogy mennyire bejön nekem... mert elképzelhető, hogy élőben egészen más lesz az ábra. Ennek a lehetőségét fenntartom.

De azért nem akarok olyan pesszimista módon hozzáállni, hogy vagy teljesen más lesz élőben vagy ugyanilyen, de nem fogok neki kelleni. Ilyen hozzáállással hogy lehet élni...? Remény nélkül?

2016. márc. 2. 12:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Jaguar, pls... nem fogok visszaírni. :D
2016. márc. 2. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!