Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy túlságosan is naív vagyok?
Röviden felvázolom a szituációt :)
Egy baráti társaságban ismertem meg a jelenlegi páromat. Mikor összejöttünk tudtam,hogy ő társkeresési oldalakon fent van. Viszont abban maradtunk,hogy megszűnteti az adatlapjait /több helyen volt fent/ egy-két helyről leszedte,de a többit meghagyta.. Volt köztünk egy komolyabb vita- mert nem tartotta a szavát- és ő elment majd visszajött.. Sikerült megbeszélni,de akkor konkrétan megtörte a bizalmamat és elkezdtem a régi nicknevére egy éve voltunk együtt és megtaláltam egy friss regisztrációját egy másik társkeresési oldalra.. Megkérdeztem,hogy miért van erre szüksége? És igazából nem mondott rá semmit.. Így eltelt fél év majd ismét vita volt .. és megint elment 2-3órára majd visszajött.. itt már ég indulás föld szakadás volt bennem és megint rá kerestem és megtaláltam szexpartner keresőn-hozzá teszem nem tudom miért regisztrált hiszen mindent megkap amit akar és sokat is beszélgetünk róla- megkérdeztem tőle ismételten ez mire jó? mire közölte velem hogy azt nem ő csinálta,hanem a haverja.. én elhittem viszont utána már kép is volt feltöltve ami elég érdekesen figyel a fürdőszobában a samponom.. megint kérdeztem és elökörködte az egészet .. létezik,hogy önbizalom hiánya van? nem tudom miért de hiszek neki .. de a kép nyomaszt.. próbáltam többször leülni vele ezt megbeszélni,de mindig kitér alóla.. velem van baj?
Hát ha az önbizalomhiány legjobb orvoslása, hogy kivénhedt
, máshol párt találni nem tudó nők istápolják egy szex-
partner keresőn keresztül, és mindegyiknek NEMet mond...
akár még ez is lehet benne, de szerény véleményem szerint
nem ez a valóság.
És mennyi ideje is vagytok együtt? Évek, ha jól értelme-
zem... hát ez... kész... már bocsi.
"és nem tudom belátni magamnak,hogy zsinóron vagyok rángatva mint egy marionet bábu?"
Első jele annak, hogy próbálsz tenni valamit. És igen,
zsínóron vagy rángatva (ennyi alapján). Kérdés az, hogyha
összevesznétek, hogyan tudnál továbblépni (háttér, kor, stb)
Én próbáltam eddig mindig menteni a menthetöt -hiszen gyermek is van-,de semmi sem lett jobb. Most már ott állok,hogy ha megint elhülyéskedi és visszakérdezget és kitalál valami egészen fergeteges sztorit akkor bármennyire is fog fájni nekem és a gyereknek elhagyom.
Édesanyám többször mondta,hogy hülye naiv vagyok nem hittem neki,de most már elkezdtem kételkedni magamba.. és tényleg azt hiszem,hogy velem van a baj..lehet félek lépni mert félek a bizonytalanságtól ... nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!