Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én lennék naiv? Vagy ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék naiv? Vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Barátnőm újra beszélget egy sráccal, akivel régen jóba volt. Sokat jelent nek most is, azt mondja,hogy csak barátként.

Telefonon naponta beszélnek arra hivatkozva, hogy neten nincs ideje írni a srácnak...Egy nap aztán lebukott barátnőm , valamilyen képet küldött neki, amire a srác egyből felkapta a fejét, dicsérte, elkezdett nyomulni. Persze kimagyarázták nekem, hogy nem olyan kép volt és a srác hülyeségből írt olyanokat.

Aggódnom kéne, vagy bizzak benne továbbra is?

2014. márc. 28. 02:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyd meg neki a magánéletét.
2014. márc. 28. 03:00
 2/5 A kérdező kommentje:
igen szerintem is így korrekt..csak furcsállom, hogy mért kell kimagyarázni
2014. márc. 28. 03:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor vagy naiv, ha elhiszed, hogy nincs köztük semmi. :) Azért naponta telefonon beszélgetni, az egyértelmű jel, hogy sokkal több van köztük. Neten nincs ideje, ez annyira béna kamu, hogy már szánalmas. :D A képküldés meg a nyomulás, az szintén durva dolog, de hogy még magyarázkodnak is, az már a jéghegy csúcsa. Egyértelmű, hogy a barátnőd a srácra van rákattanva, illetve egymásra. Ez már veszett ügy, sajnálom. Szerintem inkább szakíts te, legalább elgondolkodik, hogy mit nem kéne megengedni magának egy kapcsolatban.
2014. márc. 28. 03:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy hozzáteszem, én a legeslegjobb barátnőmmel sem telefonálgatok, csak ha nagyon súlyos dolog történik, és neten sem lógunk reggeltől estig egymás nyakán. Sőt, még a párommal sem. Úgyhogy mint mondtam, ez egyértelműen félrekacsintás.
2014. márc. 28. 04:00
 5/5 A kérdező kommentje:
De ugyan úgy kimutatja, hogy szeret, még néha jobban is. Gondolod ez csak látszat meg vetítés?
2014. márc. 28. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!