Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes lennék egy normális pasit szerezni?
Figyelt kérdés
eddig mégcsak 1 kapcsolatom volt és az is 5 hónapig tartott de elegem lett a pasiból... annak már lassan egy éve... és azóta semmi, a neten szereztem pár emberkét de ez a netes ismerkedés nem jött össze...h tudnénk egy rendes pasit összeszedni? L/182009. jún. 4. 21:31
1/8 anonim válasza:
18 éves koromig nekem még az 1 hónap sem jött össze....És most 18 évesen fél éves kapcsolatom van.Szal nincs miért siránkoznod :)
2/8 anonim válasza:
hidd el képes vagy, egy ideig én is siránkoztam h csak ien szerencsétlenek kerülnek az utamba, aztán miután nem foglalkoztam az egész pasizás üggyel hanem inkább a barátaimra fordítottam a figyelmem egyik percről a másikra jött életem szerelme :) 8 hónapja:) szal nem kell feladni csak pihentetni.. mert amit minnél jobban akarunk annál jobban nem jön össze :/
3/8 anonim válasza:
ez csak hozzáállás függvénye. szóval ne úgy indilj el akárhova is hogy "ma itt lesz a leendő férjem" csak nyitott szemmel járj és neten inkább ne (van már tapasztalatom...)
és még az is hogy milyen neked a rendes pasi?:P
4/8 A kérdező kommentje:
a rendes pasi annyit takar h legyen romantikus, normális, és persze fogjon meg benne vmi:)
am meg kösy a válaszokat!:) megjegyzem:)
2009. jún. 4. 21:48
5/8 anonim válasza:
nekem dettó ez a problém még aszámok is stimmelnek :D:D csakén fiúba :D
7/8 anonim válasza:
Ha hiszed ha nem nekem ugyanez a gondom csak fiúba ,nekem még barátnőm se volt.... Viszont én neten nem fogok keresgélni az nem olyan...
8/8 A kérdező kommentje:
srácok nektek is pasi kell?:P
nah joo csak vicc volt:)
am meg az mért fontos h hol lakunk, tán ez alapján tudsz jobb tanácsot adni? XD:)
2009. jún. 5. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!