Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Úgylátszik nagyon nehéz...

Úgylátszik nagyon nehéz NORMÁLIS barátokat szerezni, mit tegyek? Nincs egy normális se.

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok és az osztályomból egy lánnyal nagyon jóba lettem, mindig együtt lógtunk, megértettük egymást, az összes titkunkat elmondtuk egymásnak, erre tegnap, vagyis egyik napról a másikra, nem szólt hozzám, ordibált velem, hagyjam békén, és minden titkomat elmondta, jól kibeszélt, és most mindenkivel jóban van csak velem nem.

U.I.: Tényleg nem tettem semmit ellene, hogy ezt érdemeljem.

2011. febr. 12. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem valamit mégis tehettél... vagy nem tettél semmit, hanem ő értelmezte félre... Hagyjad és keress más barátokat.

Az ilyen barát, meg barát, aki minden titkodat kifecsegi...

2011. febr. 12. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:
*jav: az ilyen barát, meg nem barát...
2011. febr. 12. 08:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Tényleg nem csináltam semmit, különben is, ő mindig összeveszik mindenkivel, utána pedig kibékül, de most nem engedek, sokszor megbántott. Emígy köszi a válaszod...
2011. febr. 12. 09:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, mostmár sokkal durvább, meg kinevet, megint kibeszél, még ma csúfolt is...
2011. márc. 8. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!