Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Bar akar fiuk is Tulsagosan ragaszkodom a baratomhoz, nem akarok menni nyaralani, mert sirok ha 1 napnal tobb ideig nem latom. Meg megy a balaton soundra, ettol is sirni kezdek, mit tegyek?
Segitsetek nekem kerlek!
Szeretnek leszokni errol, hogy minden percben tudjak rola, hogy ne birjam ki nelkule akar 1 hetig, hogy ne gondoljak folyton ra
Percenkent nezem a telom, hogy irt e
4 honapja vagyunk egyutt, es szeretjuk egymast, tudom hogy a kapcsolat a bizalom alapja, es nem adott eddig okot, hogy ne bizzak benne
Mit lehet ezzel tenni???:(
Vésd az eszedbe a következő sorokat:
Minél jobban ráakaszkodsz, annál hamarabb fogod elveszíteni.
B*szott nagy közhely, de egy kapcsolat olyan, mint a pillangó. Nem szabad túl szorosan fogni, mert összenyomod, de túlságosan lágyan sem, mert elrepül.
A féltékenykedésnek semmi értelme.
a) nem csal meg -> te feleslegesen rágódtál a dolgon
b) megcsal -> nem vagytok egymáshoz valóak, tehát nincs min rágódni
Foglalkozz a barátaiddal / hobbiddal / tanulmányaiddal...stb. Ne csak ő legyen a világodban.
Tudom, hogy nem szabad ezt csinalnom
Koszonom a valaszokat:)
Nagyon rajta vagyok, es probalom eltitkolni elole ezeket, ne erezze, hogy visszafogom vagy barmi, nem szeretnem elrontani:(
De annyira nehez, nektek nem volt ilyesmi problematok az elso szerelemnel?
Koszonom a valaszokat, igyekeztem megfogadni mindet:)
Szerintem jo uton haladok, de ne kiabaljuk el :P
Mar egesz jol birom, kezdem elfoglalni magam nelkule:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!