Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túlságosan szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan szeretem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám nem mindennapi, kérlek segítsetek! Nagyon nagyon szeretem a páromat, ő is engem. Imádjuk egymást, össze is költöztünk nagyon hamar, még csak 3 hónapja vagyunk együtt, de 8 éve ismerjük egymást. Annyi a gondom, hogy egész nap rá gondolok, annak ellenére, hogy próbálom elterelni a gondolataimat (tudom, ez a szerelem), de szerintetek mikor lesz az, hogy másra is fogok tudni gondolni nem csak rá? Pl hétköznapi dolgokra. Tudom ez most viccesen hangozhat, de nekem tényleg probléma, mert nem szeretném megfojtani a szeretetemmel. Erre külön odafigyelek, de nagyon nehéz visszafogni magam. Szerintetek mi a megoldás ha az ember ennyire szerelmes és hogyan tudnám lefoglalni magam, hogy ne állandóan a párom járjon a fejemben?
2016. szept. 19. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan kérdés, amire végre én is szeretném megkapni a választ.:) Nekem tanulnom kellene, de mindig rá gondolok, meg arra, hogy mit csinálnánk, ha együtt lennénk. Mi még nem költöztünk össze, szerintem akkor enyhül nálam a dolog.:)
2016. szept. 19. 15:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy van egy sorstársam:) Én is azt hittem hogy a hétköznapok majd segítenek, de egyszerűen annyira szeretem, minden nap jobban. És ez nem ilyen nyálas szeretet, nem csüngök rajta (bár legőszintébben: megtenném:) Egész nap csak hozzábújva feküdnék és csókolgatnám (tudom...ezért kértem a segítségeteket:))
2016. szept. 19. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:

nyugi, elmúlik.

az intenzív szerelem érzése 2,5, max. 3 évig tart.

2016. szept. 19. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is folyton a szerelmemre gondolok... Őrülten szeretem őt! 40+ férfi vagyok. Nincs ezzel semmi gond ☺
2016. szept. 19. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:

A 2. válaszolónak igaza van abban, hogy 2-3 év után kicsit alábbhagy majd a szenvedély.

Az én kapcsolatom mégcsak másfél éves, hát kíváncsi vagyok.

2016. szept. 19. 16:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ez a "probléma" nem fog egy könnyen megoldódni:) Aranyosak vagytok, hogy írtatok:) Azért megnyugtat hogy más is van így ezzel. Egyébként tegnap valahogy véletlenül szóba hoztam ezt, hogy: ugye ne idegesítem a túlzott szeretetemmel, és leszídott, hogy ezt meg honnan veszem, és igen is tessék őt szeretgetni:))
2016. szept. 20. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!