Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet túl érzelmes voltam barátnőmmel, túlságosan kifejeztem, hogy szeretem, és nem tetszett neki. Lehet ezért szakítás?
Nem tartottam magam nyálas típusnak, de mikor őt megismertem, nagyon beleestem a lányba.
Nem tudom, mennyire voltam nyálas.
Minden tali után később, vagy ott, mondtam neki, hogy jó volt vele, facen is elárasztottam szívecskékkel, ha cseteltünk, mondtam is neki élőben, hogy szeretem, és ha pár napig nem láttam őt, nagyon hiányzott, tudattam vele, hogy hiányzik. De már akkor hiányzott, ha elment, annyira jó volt vele.
Sőt, meglepődtem, de olykor olyan szavak hangoztak el, ilyen szókapcsolatok, ami rá vonatkozott, meglepődtem, ilyen szerelmes.
Egyszer rákérdeztem, hogy zavarja ezek a dicséretek stb., mondta, hogy kicsit zavarja.
Itt tudtam, kicsit visszakell fognom magam. De szerintetek emiatt lehetett/lehet szakítás, mert én anno túlzásba vittem a dolgot? Annyira nem volt túlzás tényleg, csak neki picit sok. Lehet ezért valakit dobni?
esélyes
a ribik nem szeretik a nyálgépeket
legyél bunkó, az tetszeni fog neki.
a nőknek a bunkó pasik kellenek, nálam is csak ez jött be.
nem kizárt
haveromat is ezért dobta a csaja, és visszament ahhoz aki nála 2 évvel fiatalabb és csak cirkuszolni tud
haveromról tudni kell, hogy magas, jóképű, izmos, intelligens srác, tipikus bálkirály, és egyáltalán nem nyálas, fasza gyerek, motorozik, sok férfias sport érdekli stb.
a csajba szerelmes lett, vett rózsát, szerelmet vallott és a csajnak már ez sok volt, szakított
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!