Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan szakítsak a barátnőmmel? Többi lent!
Hát mond el neki ,hogy nem jön át neked az animeség kövezzetek meg de én is utálom :D és ,hogy nem csak szexre kell neked bár én a helyedben megadnám neki amit akar :D én szeretek is szexelni jót és sokat bár ez én vagyok ja és van itt hasonló leányzó írhat, nyugodtan : :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
szó mi szó építsd le lassan ahogy kell :)
Megmondod neki, hogy másra vágytok ebben a kapcsolatban, nem érzed a törődést őfelőle, nem érzed már azt a szerelmet amit korábban, de szeretnéd ha barátok maradnátok és békében vállnátok el, mert szeretnéd a szép emlékeket kettőtök kapcsolatában megőrizni.
Szakítani szemtől szemben kell. Egy férfi mindíg szemtől szemben szakít és vállalja a következményeket. Sms-t telefont netet felejtsd el, azok nem megfelelők a szakításra. Ne táncolj vissza, mégha vaddisznókönnyeket is hullat.
Nagyon egyszerű. Figyelj ... szeretnék szakítani, mert nemérzem úgy hogy ez a kapcsolat működik, így szeretném lezárni a dolgot kettőnk között. Viszont ismerek egy srácot Gyiken, aki szívesen kielégítene téged és még Anime fan is.
Ez lennék ÉN.
Hát én dugnám tovább. És mellette csajoznék. 16 vagy. Most élj!
Minél idősebb leszel annál jobban megbecsülöd majd egy csajban, hogy legalább akar dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!