Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátnőmmel (többi lent)?!
Sziasztok :)
Ma beszélgettünk facebookon és "kiagyaltuk", hogy nem érzem magam annyira jól ebben a kapcsolatban.Én ezen már gondolkozok 1-2 hete, de még várni akartam a szakítással...De ugye ma előjött a téma, mert látta hogy nem vagyok önfeledten happy...szóval.Én mondtam, hogy szeretnék vele találkozni hogy élőben szakítsunk, mert van bennem ennyi...de Ő aztmondta hogy nem.Na már most...ez a facebook-on való szakítás csak nekem dedós? Mármint 15-16 évesen nem állhatunk ki egymás elé? Mi ez? Vagy csak szerintem fura ez?
a nők így szeretik. Fasx tudja mit akarnak. Most gondolom sír és nem akarja, hogy így lásd.
Nézd inkább a női kézi BL elődöntőt, mindjárt kezdődik!
Lehet azt hiszi, így tovább fog tartani, vagy ki tudja.
Gyáva hozzáállás, nem akar szembenézni a dolgokkal.
Vagy épp nem akar előtted sírni, gyengének mutatni magát, inkább az a "leszarom, látod, laza vagyok".
Menj elé szerintem, a szakítást meg nem kellett volna ennyire napra tűzni, hogy "majd ekkor"... mert így most tudja, mi vár rá, tud ellenkezni, visszahúzódni.
Egyikőtöknek sem jó.
Szerintem furcsa. De ha jól értelmezem, amit írtál, te voltál az, aki a Facebookon közölte a barátnőjével, hogy szakítani akar.
Én azért meg tudom őt érteni, hogy a történtek után nem feltétlenül vágyik arra, hogy azért találkozzatok, hogy ezt élő szóban is hallhassa.
Te meg fiatal vagy, és talán bölcsebb lettél egy tapasztalattal.
Oda álltál volna, de előtte azért elmondtad neki a neten...
Normális vagy néha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!