Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy állítólag nős férfiba! Hogy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Ahol dolgozom, néha be szokott járni, szóval úgy pillantottam meg. Információim szerint van felesége, láttam is már kézen fogva vele, viszont nem láttam karikagyűrűt a kezén! Ma is bejött a munkahelyre és elkezdett hevesen verni a szívem, szorított a mellkasom. Beszéltem is kicsit vele, nagyon aranyos és cuki a hangja is, meg szokott mosolyogni és én összevissza beszélek, alig bírok a lábamon megállni, tök hülyén nézhetek ki. Nem tudom kiverni a fejemből, állandóan rágondolok és újra várom a pillanatot, hogy ismét láthassam! Egyszerűen megőrülök érte, de ha tényleg nős vagy van valakije, akkor semmi esélyem nála. Elfelejteni viszont nem tudom, éjszaka ő az utolsó gondolatom, reggel alig nyitom ki a szemem és már ő jár az eszemben! Mit tegyek? :(2016. okt. 19. 19:02
11/16 anonim 

válasza:

6-os A húszas éveidben is a világ szégyene voltál.
12/16 anonim 

válasza:

A kérdezőnek a 6-os és 8-as-nak szintén azt mondom, hogy dögöljetek meg szépen.
13/16 anonim 

válasza:

9_es már miért rombolná szét a családot? Mikor csak dugtak egyet utána ment szépen vissza az asszonyhoz? Miért mindig a 3.fél a hibás? A férjet ,miért nem minősítitek ilyen szép szavakkal???!
14/16 anonim 

válasza:

Tetszik,aranyos,talàn van köztetek némi flört is,oké.Sokan vannak így.Ez még nem szerelem.Szàmodra tabu,fogadd el.Ha a sors úgy rendezi,később talàn egymàs karjaiban végzitek,de most nem úgy fest.Egyébként nekem is akad az életemben olyan személy,aki feldobja egy mosolyàval a napjaimat,de nem làtok bele többet.Nem lehet,és pont.
15/16 anonim 

válasza:

"Mikor csak dugtak egyet és utána ment szépen vissza az asszonyhoz."
13-as Azért rombolja ezzel szét a családot, mert hűtlenségre buzdítja, árulóvá teszi a férjet. Nem dughatnak és nem csókolózhatnak egyszer se, mert egy szemét, mocskos k.u.r.v.a. az a nő, aki más nő férjével magát megdugatja, vagy aki más pasiját lecumizza. De az a férfi is egy utolsó k.u.r.v.a. g.e.c.i. f.a.s.z. aki más nőjét megdugja és saját asszonyát megcsalja. A hűtlenséget én halállal büntetném. Elítélem és mindig is elítéltem az álszent és hűtlen embereket. Az ilyeneket lelövetném, mint Adolf Hitler Hans Georg Otto Hermann Fegelein-t 1945. 04. 28-án. A hűtlenség, az árulás súlyos bűn szerintem.
16/16 anonim 

válasza:

Viszont akkor csak a férjet kell büntetni,mivel ő volt a hűtlen,nem pedig a 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!