Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy állítólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy állítólag nős férfiba! Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Ahol dolgozom, néha be szokott járni, szóval úgy pillantottam meg. Információim szerint van felesége, láttam is már kézen fogva vele, viszont nem láttam karikagyűrűt a kezén! Ma is bejött a munkahelyre és elkezdett hevesen verni a szívem, szorított a mellkasom. Beszéltem is kicsit vele, nagyon aranyos és cuki a hangja is, meg szokott mosolyogni és én összevissza beszélek, alig bírok a lábamon megállni, tök hülyén nézhetek ki. Nem tudom kiverni a fejemből, állandóan rágondolok és újra várom a pillanatot, hogy ismét láthassam! Egyszerűen megőrülök érte, de ha tényleg nős vagy van valakije, akkor semmi esélyem nála. Elfelejteni viszont nem tudom, éjszaka ő az utolsó gondolatom, reggel alig nyitom ki a szemem és már ő jár az eszemben! Mit tegyek? :(
2016. okt. 19. 19:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%

Nem mindenki hordja a karikagyűrűt, ez az egyik.

A másik, hogy váltak már el férfiak egy új szerelem miatt.

Ez rajtatok múlik.Ha tetszetek egymásnak, és erkölcsi szinten nektek belefér bármi is, akkor honnan tudod, hogy mit hoz a jövő?

2016. okt. 19. 19:20
 2/16 anonim ***** válasza:
77%

"Egyszerűen megőrülök érte, de ha tényleg nős vagy van valakije, akkor semmi esélyem nála. "

Helyesen: ha nős,vagy van valakije,akkor semmi ESÉLYE NÁLAM!

Kérlek ne légy már te is egy a sok riherongy közül.Legyen tartásod,ha nős,akkor hagyd a fenébe,ez még nem szerelem,ahhoz kicsit több kell.

2016. okt. 19. 19:26
 3/16 anonim ***** válasza:
17%
Felejtsed el a nős férfiakat, mert ne barmold szét mások házasságát. A másik, hogy feküdj le velem, még úgy is szűz vagyok 25 évesen. Én bezzeg nem kellek mi? A hűtlenségre buzdítanál inkább egy nős embert.
2016. okt. 19. 19:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem sem hord karikagyűrűt, ahogy én sem :D Attól még ugyanúgy szeret...

Ha biztos információd van róla, hogy nős, akkor felejtsd el, ennyi. Pár pillantás után KIZÁRT, hogy szereted, hiszen nem is ismered.

2016. okt. 19. 19:31
 5/16 Titusztitusz ***** válasza:
44%
Az ILYEN MÉRTÉKÜ vonzalmat már nemigen lehet "elfelejteni"...Szóval fogadd őszinte részvétem,de sajnos attol tartok,hogy hosszú gyötrelmeknek nézel elébe...Hacsak nem lépsz,és nem próbálod meg "behálózni" és ágyba csábítani a kiszemelt urat...Amúgy vigyázz...NEM MINDEN PALI HORDJA házasként a karikagyűrűt...Pl.rajtam sem volt még sohasem,pedig 23 éve vagyok házas...(Leszámítva persze az anyakönyvvezető előtt eltöltött perceket a házasságkötéskor...)
2016. okt. 19. 19:34
 6/16 anonim ***** válasza:
25%

Ha dugtok egy egészségeset, senkinek semmi baja nem származik belőle, persze ha titokban tudjátok tartani.

Számtalan nős férfit behálóztam a húszas éveimben, diszkrécióra mindig figyeltem.

2016. okt. 19. 19:49
 7/16 anonim ***** válasza:
47%

Sem en sem a ferjem nem hordunk jeggyurut es megis imadjuk egymast:-))Szerintem inkabb azt kene valahogy elfogadnod, hogy te nem szerelmes vagy, hanem bejon valaki akinek tetszik a kulseje, es az amit magabol mutat mint belso ertek.

Par szobol nem lehet senkit megismerni, es inkabb fellangolasnak, rajongasnak neveznem ami most benned van:-))Ezen tulesik egy ido utan az ember, mondjuk ehhez legalabb valamennyire meg kene ismerni (kivalo recept sokszor a kijozanodasra

Ha nos es belemegy akkor oke, az o dontese mondjuk nem igazan tartom konstruktiv dolognak mert ott mindig csak masodik lehetsz azt is csak akkor amikor raer eppen:-))Nagyon ritka amikor egy nos pasi elhagyja a feleseget a szeretoert, es ebben az a legrosszabb h szinglikent ebben csak te fogsz serulni, o nem:-))

A nos ferfi nem tabu, csak nem ajanlott nalam tabu az akinek gyereke is van (azon tul h nos). Egy olyan tortenetbe nem maszom bele,a gyerek ne miattam nojon fel csonka csaladban:-))

Szival figadd el h nem vagy szerelmes, probald megismerni es nyugalom, ezt nem szabad tulparazni:-))

2016. okt. 19. 20:05
 8/16 anonim ***** válasza:
61%
Én is ilyen helyzetben vagyok. Szóval együtt érzek veled. Én is nagyon nagyon szeretek egy nős pasit. Nálam 4éve tart a vonzalmam felé.
2016. okt. 19. 20:12
 9/16 anonim ***** válasza:
64%

6-os "Ha dugtok egy egészségeset, senkinek semmi baja nem származik belőle, persze ha titokban tudjátok tartani.

Számtalan nős férfit behálóztam a húszas éveimben, diszkrécióra mindig figyeltem."

Egy mocskos, álszent, hűtlen, büdös k.u.r.v.a vagy, aki másokat is hűtlenségre buzdít. A nős férfiak helyett b.a.s.s.z.á.l szűz férfiakkal, az jó lenne mindenkinek. A szűz férfiaknak jó lenne és nem tennél vele tönkre házasságokat, családokat, te mocskos riherongy!

2016. okt. 20. 09:05
 10/16 anonim ***** válasza:
47%
6-os A diszkréció helyett inkább a Becsületed és Tisztaságod megőrzésére figyelhettél volna te mocskos k.u.r.v.a, te utolsó r.o.h.a.d.é.k. Persze neked a Becsület, Tisztaság, Hűség semmit nem jelent, mert egy kis olcsó szajha vagy és az is maradsz örökre te szemé.t.láda.
2016. okt. 20. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!