Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen leromboltam magam a szemében. MIt tegyek?
Figyelt kérdés
előző héten házibuliban voltam, ahol ott volt az a fiú akibe szerelmes vagyok és a nyár folyamán kavartunk de ennek a kapcsolatnak egyszerűen vége szakadt mert nem akartam már folytatni (nagy hibát követtem el akkor). Tehát a buliban elég sok alkoholt megittam és teljesen elvesztettem önmagam (aki ismer az tudja hogy csendesebb visszahúzódóbb, inkább a kifinomult stílusú lány vagyok) és egy tök idegen sráccal kezdtem el kavarni, egész este smároltunk és együtt is aludtunk, a társaság egy része talán azt is gondolhatja hogy több volt mint együtt alvás pedig nem, és az a fiú is többször bejött a szobába akibe szerelmes vagyok. Szerintem teljesen megaláztam magam akkor és már egy cédának néz. Ezen nem tudok változtatni, tudom. De mit tegyek hogy túl lépjek ezen, mert szerintem azt a kapcsolatot sose fogom helyrehozni... Mit csináljak hogy eltüntessem azt a szégyenérzetet ami mardos több nap óta ? 20/L2016. okt. 18. 21:11
11/12 anonim válasza:
Istenem,nem látod milyen vagy? Azt mondod,túl akarod tenni magad ezen,meg szégyenérzeted van,meg hogy elbasztad,ezeket érzed is,vagy csak leírod,h sajnáljunk téged? Vagy a vicces smiley-t az Xd-t dísznek teszed oda? Igazán megbánhattad akkor...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!