Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy nő szemében mennyire számít lenézendőnek?
Figyelt kérdés
Pont valamelyik nap erről beszélgettem egy lányismerősömmel és valahogy pont szóba jött, hogy egy kapcsolat kezdeténél jó-e ha elmondjuk, hogy hány kapcsoltunk volt előtte. Nekem eddig speciel 12 barátnőm volt, de ez most így hosszú és nem is ez a lényeg. Valamint speciel olyan 16 éves korom óta nem teljesen zártam le a bulizós korszakomat, de ettől függetlenül nem vagyok az a tipikus piáljunk a sárgaföldig típus. Pár ember szerint max csak az lehet zavaró egy másik fél számára, hogy van bennem egy kis nagyképűség. De gondolom ez is attól függ, hogy milyen emberrel találkozom.
21/F
2016. okt. 18. 09:21
1/6 anonim válasza:
Teljesen irreleváns információ, mindegy elmondod-e vagy sem. Ha kérdezi, jobb ha nem hazudsz.
2/6 anonim válasza:
Hát én nem lennék 17. Nem állnék sorba nálad
4/6 anonim válasza:
Ha babonás, kizáró ok.
Egyébként is elég sok ez, én biztos meggondolnám magam.
5/6 anonim válasza:
Elárul rólad néhány dolgot. Én se vennélek komolyan.
6/6 anonim válasza:
nem lenézendő, hanem kihagyandó vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!