Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20/F: Még csak nem is csókolóz...

20/F: Még csak nem is csókolóztam soha. Az emberek szemében ez miért hiányosság? Miért érzik ezt lenézendőnek?

Figyelt kérdés
Nem kezdeményeztem még soha, és nem is éreztem nagy késztetést még rá soha. Aki rám néz az nem is gondolná ezt rólam. Eddig úgy voltam vele, hogy ha nem érzem hogy kéne barátnő, akkor azért nem fogok mert az az elvárt vagy menő. (Beállítottsággal nincs gond mielőtt még valaki kérdezné.)
2014. dec. 29. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, én még soha senkit nem ítéltem meg ez alapján
2014. dec. 29. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:
miért kell világgá kürtölnöd?
2014. dec. 29. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Én sem tudom mit lovagolnak ezen...

Én még sosem érdeklődtem barátaimnál hogy ki hányszor csókolózott, vagy szexelt, vagy bármi ilyesmi.

Nem igen érdekelt az ilyesmi.

2014. dec. 29. 10:59
 4/8 anonim válasza:
Ilyen világban élünk. Nem kell ezekkel foglalkozni. Neked van igazad. Akik ezért lenéznek azokat csak sajnálni kell.
2014. dec. 29. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Dettó, bár én már kezdeményeztem jó párszor sikertelenül.

Van akinek csak a másik az élete egyetlen értelme. Gondolom ők azok kik lenéznek minket!

26F

2014. dec. 29. 11:07
 6/8 A kérdező kommentje:
nem kürtöltem világgá, nem is tudják rólam. csak érdekel hogy ez miért lelkifájdalom valakinek.
2014. dec. 29. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert sokan hiszi azt, hogy tudják mi a jó a másiknak és mire van szüksége!
2014. dec. 29. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem ítélném el azokat az embereket akik nem kezdeményeznek,csak azért mert nem csókolóztak.

Biztos eljön majd egyszer neked is az a lány,akivel majd érzed a késztetést.

Sokan azt hiszik,hogy mivel már csókolóztak ők akkor már menők mert tapasztaltak és mindent tudnak,amit egy tapasztalatlan fiú nem tud.. De szerintem ez egyáltalán nem igaz.

Nem mindig azok a tapasztaltak vagy menők akik már "mindent átéltek" .

19/L

2014. dec. 31. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!