Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mas nok szemeben miert vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas nok szemeben miert vagyok kevesbe ertekes, ha miniruhahoz kiteszem a melleimet is?

Figyelt kérdés
Nem mindig, de pl buliban, neha eskuvon is dekoltatabb miniruha van rajtam, esetleg valami osszejovetelen. Ez persze mindig kb 12 cm magassarku cipovel, smink, haj "belove", parfum, ekszerek, visszafogott piros/bordora festett kocka mukorom...
2016. máj. 5. 15:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%
Mert közönséges.
2016. máj. 5. 15:30
 2/24 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Ha az illendőség határain belül maradsz, akkor gondolom az irigység.

Esetleg még azt gondolhatják, hogy azért viselsz ilyen öltözetet mert valamit kompenzálsz. Lehet az ész hiánya, önbizalomhiány stb.

Miniruhából és mély dekoltázsból is van ízlésesség, ha ezen határt nem léped át és nem mész át közönségesbe, akkor csak ezekre tudok gondolni!

2016. máj. 5. 15:31
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert közönséges , ahogy az első mondja. De függ az egész összhatás , át lehet esni a ló túloldalára is, amikor az már nem szexi és kívánatos, hanem kú**rvás aminél már nem veszik a nőt emberi számba.
2016. máj. 5. 15:33
 4/24 anonim ***** válasza:
Fujj mi ez..
2016. máj. 5. 15:33
 5/24 anonim ***** válasza:

Mert sok a negatív tapasztalat az ezen stílust követőkkel szemben. Mert általában aki kiteszi amije van szoli műköröm smink stb. Az el van dőlve magától mert a pasik is el vannak dőlve tőle és lenézi semmibe veszi adott esetben gúnyolja a kevéssé dekoratív vagy épp kevésbé kicicomázott nőket.

Van hogy ez a sztereotípia (Mert ez az. Meg általánosítás és így tovább. Tudom) megdől egy egy esetben ami tök pozitívan hat az emberre. (Legalábbis rén olyankor tök jól érzem magam ha valakiben pozitívan csalódok) de sajnos nagyon sok ilyen nőre igazak a fentebb említettek.

És ugye az öltözködésed üzenetet hordoz. Azok számára akinek már van negatív tapasztalata azok számára ezt. Ettől még nem vagy kevésbé értékes ahogy mások sem akik minit húznak viszont a félelemre az ember általános reakciója vagy a menekülés vagy a támadás.

2016. máj. 5. 15:38
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Dekoltált miniruha 12 centis cipővel az mindenképp a közönséges kategória, ezen már nincs mit magyarázni.
2016. máj. 5. 15:49
 7/24 anonim ***** válasza:
91%
Ha boszorkánynak öltözöl, ne várd el, hogy angyalkának nézzenek!
2016. máj. 5. 15:54
 8/24 anonim ***** válasza:
71%
Erre azt szokták mondani,hogy qrvás.Ha ennyire van mit a tejbe apíratani,esetleg két nyelvből tudsz villantani középfokú nyelvvizsgát is,mehetsz luxusprostinak is,ennyi erőből.Ott ez az egyenruha,vagy még kevesebb.Ismered azt a mondást,hogy aki fizetős néninek,megy ne csodálkozzon,ha megkérdik,mennyiért megy szobára?Tehát ha nagyon kiteszed mindenedet,ne lepődj meg,ha megbámulnak.
2016. máj. 5. 15:56
 9/24 Titusztitusz ***** válasza:
13%
Gondolom azért, mert irigyek rád...Mindenki tudja azt, hogy bár a férfiak is szeretnek rivalizálni, nade AZ, amit a nők szoktak művelni e téren, hát...Az sokszor szinte hátborzongató tud lenni...Úgyhogy ne is csodálkozz más nők leplezetlen ellenszenvén, amennyiben izgató, és érzéki megjelenést produkálsz a szemük előtt...
2016. máj. 5. 16:00
 10/24 anonim ***** válasza:
93%
Hát, láttam már izgató, érzéki nőt, elismerősen nézegettem az biztos, de ő nem rakta ki se a melleit, se a combját. Az előző csodálnivaló, az utóbbi rbancos.25/N
2016. máj. 5. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!