Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas nok szemeben miert vagyok kevesbe ertekes, ha miniruhahoz kiteszem a melleimet is?
Persze, hogy a vidéki teszkódiszkókban, vagy a Morrisons, Peaches, Coro szintű fertő szórakozóhelyeken az ágyékukat markolásszák a férfiak. Mert dugni akarnak. És kit fognak kinézni? Akin látszik, hogy ki van éhezve, és könnyű megszerezni, vagyis az ízléstelenül magamutogató ribiket. Akik oda járnak nagyrészt lúzerek, akik remélik, hogy fizetnek két vodkatraubit és akkor talán lesz esélyük haza vinni egy részeg ribit, mert ha nincs mindenki totál beb_szva, akkor már nem megy a csajozás.
Érdekel a divatszociológia, a tanulmányaimba is vág valamennyire. Nagyvilági öltözködés? Hagyjuk már. A nő aki mindent kirak, kb. olyan mint az aranyfuxos rajkó. Egy fux nem drága. Bárki vehetne magának. Érdekes módon mégis a szegénykultúrákban terjedt el. Mert a jobb módú rétegnek az semmi, nem kell ilyenekkel bizonygatniuk, hogy van pénzük. Értsd: Nekem is van seggem, meg mellem, elég jók is, mégsem rakom ki, mert anélkül is megbámulnak, és anélkül is jó nő vagyok. És kiforgatod a szavaimat. Én a ribis öltözködés ellenpólusaként nem a farmerra meg a tornacipőre gondoltam, bár aki jó, az abbaj is jó, szarból meg úgysem lehet várat építeni. De a nagyvilági szón felröhögtem. Ez nagyvilági? Nézd meg, hogy öltözködnek a világsztárok nagy eseményekre: [link]
Picit nagyvilágibbak mint a budapesti klubokban riszáló gyöngyszemek, és hoppá, sehol egy műköröm, vagy egy gagyin "szekszi" ruha. Tudod kiknél menő az egyik előző válaszban linkelt képeken szereplő stílus amit favorizálsz? A kisgrofóknál, meg a proliknál, akiknek az elegancia meg a stílus a legközelebbi kínai ruhaboltig, a hamis pléjboj parfümig, meg a flitteres lenőtt műkörömig terjed. Lehet ezt szeretni, de nehogymár azt hidd, hogy ez a "nagyvilági" öltözködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!