Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mas nok szemeben miert vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas nok szemeben miert vagyok kevesbe ertekes, ha miniruhahoz kiteszem a melleimet is?

Figyelt kérdés
Nem mindig, de pl buliban, neha eskuvon is dekoltatabb miniruha van rajtam, esetleg valami osszejovetelen. Ez persze mindig kb 12 cm magassarku cipovel, smink, haj "belove", parfum, ekszerek, visszafogott piros/bordora festett kocka mukorom...
2016. máj. 5. 15:27
1 2 3
 21/24 Titusztitusz ***** válasza:
Kedves 20-as...Egykoron, boldogult legénykoromban pedig én olyan hasonló stílusu és kinézetü hölgyekkel mászkáltam mindenfelé, és voltam pl. diszkókban is, ami stílusu hölgyeket te is "lehúztál" itt nagy buzgón...Más jellegü nőkkel szóba sem álltam...Éshát kellemes emlékeim maradtak meg róluk a mai napig is, és jókat mulattam mindig olyankor, amikor láttam pl. a diszkókban azt, hogy más palik a nadrágjukat markolásszák azon a bizonyos tájékon, ha megjelentem ilyesmi hölgyekkel...Mondjuk nem teljesen ilyenekkel, csak hasonlókkal...(Pl. az én barátnőim sohasem mászkáltak piros harisnyában, de normál színüben annál inkább...)Úgyhogy ne erölködj te se...Bármilyen hihetetlenül is hangzik esetleg, de nem minden férfi a halászgatyós-farmeres kis verebekre bukik, hanem azért a némileg nagyvilágisabban megjelenő hölgyek az esetei...Valahogy éld már túl te is ezt az iszonyatosan hangzó hírt...
2016. máj. 8. 23:04
 22/24 anonim ***** válasza:
81%

Persze, hogy a vidéki teszkódiszkókban, vagy a Morrisons, Peaches, Coro szintű fertő szórakozóhelyeken az ágyékukat markolásszák a férfiak. Mert dugni akarnak. És kit fognak kinézni? Akin látszik, hogy ki van éhezve, és könnyű megszerezni, vagyis az ízléstelenül magamutogató ribiket. Akik oda járnak nagyrészt lúzerek, akik remélik, hogy fizetnek két vodkatraubit és akkor talán lesz esélyük haza vinni egy részeg ribit, mert ha nincs mindenki totál beb_szva, akkor már nem megy a csajozás.

Érdekel a divatszociológia, a tanulmányaimba is vág valamennyire. Nagyvilági öltözködés? Hagyjuk már. A nő aki mindent kirak, kb. olyan mint az aranyfuxos rajkó. Egy fux nem drága. Bárki vehetne magának. Érdekes módon mégis a szegénykultúrákban terjedt el. Mert a jobb módú rétegnek az semmi, nem kell ilyenekkel bizonygatniuk, hogy van pénzük. Értsd: Nekem is van seggem, meg mellem, elég jók is, mégsem rakom ki, mert anélkül is megbámulnak, és anélkül is jó nő vagyok. És kiforgatod a szavaimat. Én a ribis öltözködés ellenpólusaként nem a farmerra meg a tornacipőre gondoltam, bár aki jó, az abbaj is jó, szarból meg úgysem lehet várat építeni. De a nagyvilági szón felröhögtem. Ez nagyvilági? Nézd meg, hogy öltözködnek a világsztárok nagy eseményekre: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Picit nagyvilágibbak mint a budapesti klubokban riszáló gyöngyszemek, és hoppá, sehol egy műköröm, vagy egy gagyin "szekszi" ruha. Tudod kiknél menő az egyik előző válaszban linkelt képeken szereplő stílus amit favorizálsz? A kisgrofóknál, meg a proliknál, akiknek az elegancia meg a stílus a legközelebbi kínai ruhaboltig, a hamis pléjboj parfümig, meg a flitteres lenőtt műkörömig terjed. Lehet ezt szeretni, de nehogymár azt hidd, hogy ez a "nagyvilági" öltözködés.

2016. máj. 9. 00:00
 23/24 Titusztitusz ***** válasza:
Kedves 22-es...Lehet hogy te "felröhögtél" akkor amikor én a "nagyvilági" szót használtam, ezzel semmi gond, akkor nevetsz és azon, amin és amikor csak akarsz...Viszont ezzel énis így vagyok ám...És én meg akkor kacagtam egy jót,(Az előbb...)amikor a te egész hsz-edet végigolvastam...Jaj, ne viccelj már...Annyi torz butaságot összehordál, hogy az már szinte árulkodó dolog...Hogy miröl árulkodó? Hát arrol, hogy bizony TITOKBAN te magad is szeretnél ÚGY kinézni valszeg, mint az álltalad bőszen szapult hölgyemények...Csakhát VALAMI MIATT ez neked nem jön össze minden jel szerint...Vagy önmagában nem vagy ehhez elég dekoratív, vagy önbizalmad nincs hozzá, hogy ÚGY öltözzél, ahogy arrol beszéltem fentebb...Hogy melyik variáció lehet az igaz, engem nem érdekel, de az már igen, hogy elképesztő gyülölettel állsz a SZÉP, CSINOS,ÉS IZGATÓ külsejü hölgyekhez minden jel szerint...Viszont légy erős:Hiába erölködöl, ÉN személy szerint továbbra is kizárólag az olyan hölgyek iránt szoktam szimpátiát mutatni, akik SZERINTED "ribis" megjelenést mutatnak mindig...Hát most mit csináljak szerinted? CSAK AZÉRT vegyek erőszakot magamon, és ezentúl az "ázott veréb". meg az "apácás" stílusu hölgyekre izguljak, mert NEKED AZ TETSZENE? Dehát ha egyszer olyan az ízlésem hölgyek dolgában, amilyen, akkor a dolog ezután is így marad, nagy bánatodra alighanem...Úgyhogy csak magamat tudom ismételni továbbra is:Örülök neki, és BÜSZKE VAGYOK ARRA a mai napig is, hogy az én egykori barátnőim egytöl-egyig azt a bizonyos "ribis" stílust képviselték, amit te annyira támadol...A SZERINTED "jó nőket" meg meghagytam mindig másoknak...Éshát láss csodát, a mai napig is MÁSOK irigylik az ÉN feleségemet tőlem, és nem pedig én MÁSOKTOL az övéiket...Érdekes dolog lehet ez azért nem? Na mindegy...További jó fröcsögést a csinos, és jó kinézetet felvállalni tudó hölgyekkel kapcsolatosan...És ne is legyél olyan sohase mint ők, igazad van...
2016. máj. 9. 17:12
 24/24 anonim ***** válasza:
Azért van pár átmenet a "halászgatyós ázott verebek" és az általam mutatott szőke ciklon között :) Őszintén örülök, hogy ebbe az átmenetbe tartozok és a vőlegényem, illetve az exeim se panaszkodtam emiatt soha. :)
2016. máj. 9. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!