Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mas nok szemeben miert vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas nok szemeben miert vagyok kevesbe ertekes, ha miniruhahoz kiteszem a melleimet is?

Figyelt kérdés
Nem mindig, de pl buliban, neha eskuvon is dekoltatabb miniruha van rajtam, esetleg valami osszejovetelen. Ez persze mindig kb 12 cm magassarku cipovel, smink, haj "belove", parfum, ekszerek, visszafogott piros/bordora festett kocka mukorom...
2016. máj. 5. 15:27
1 2 3
 11/24 Titusztitusz ***** válasza:
10-es...Már csak az a kérdés, hogy EZ ESETBEN akkor te mit szoktál érteni az "érzékien öltözött" szóösszetételen??? Ha egyszer neked a "lengén öltözött" hölgyek már alapbol a "ribcis" kategóriába tartoznak? Milyen akkor neked az "érzéki öltözet" egy "rendes nő" esetében? Farmernadrág, vastag felsővel? Vagy halásznadrág pólóval? Vagy mi?
2016. máj. 5. 16:20
 12/24 anonim ***** válasza:

Vannak olyan ruhák amik nagyon csinosak és sokat sejtetnek, de nem kihívóak. Szerintem az az igazi nő, aki úgy képes érzékien felöltözni, hogy nincs kint a melle/segge és nincs teleaggatva mű dolgokkal.

Amit a kérdező leírt, abból nekem egy ilyen nő ugrott be:

[link]

[link]

Szerintem ez közönséges.

Persze, ha neked ezt jelenti az érzékit és a csinosat, akkor elnézést, nincs miről vitatkoznunk.

2016. máj. 5. 16:29
 13/24 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Akkor énis elnézést kérek, mert tényleg nincs akkor miröl vitatkoznunk...Ugyanis én pontosan az ilyesmi öltözetü hölgyekre szoktam érteni azt, hogy "érzéki, és csinos megjelenésü", mint amilyen hölgyek fotóit fellinkelted...Hát...Akkor ez van...Neked az ilyesmi hölgyek "ribcisek", nekem viszont "csinosan öltözött hölgyek"...
2016. máj. 5. 16:35
 14/24 anonim ***** válasza:
Egészségedre :)
2016. máj. 5. 16:40
 15/24 Titusztitusz ***** válasza:
Köszönöm...Nincs mit...
2016. máj. 5. 16:42
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem nem esik a szememben,altalaban rohogunk rajtuk (pasikkal) nem rosszindulatbol hanem mert sut rola,hogy fogalma sincs hogy kell bizonyitani alkalmakra feloltozni:-)Ez pont olyan mintha valaki ugy menne eskuvore mint egy jelmezbalba,tehat Ilyen abszolut lovese nincs a dologrol emiatt vicces:-)))
2016. máj. 5. 17:45
 17/24 anonim ***** válasza:
12 Es Ez tenyleg katsztrofalis:-))))
2016. máj. 5. 17:46
 18/24 anonim ***** válasza:

Alapszabály az igényes női öltözködésnél: vagy lábat/combot villantunk vagy dekoltázst, amit te csinálsz tényleg közönséges. Persze lehet azzal nyugtatni a lelkünket, hogy irigyek a nők, de én azt tapasztaltam, hogy a szép nőket a nők is elismerik és a közönségeseket nézik kevésbé értékesnek, mint ahogy te is írtad a kérdésben. Igen sajnos vagy nem ilyenkor előjönnek a sztereotípiák.

22/N

2016. máj. 5. 20:22
 19/24 anonim ***** válasza:
69%

Én nő vagyok, hetero, és ha amúgy szimpatikus lennél, csak elismerően megeresztenék feléd egy félmosolyt. Én is szeretem az ízléses, de vadító öltözködést, természetesen a megfelelő testalkattal kombinálva - most miért ne mutassuk meg azt, ami szép? A többi besavanyodott szerencsétlen meg irigykedjen, ahogy akar. ;)

26/L

2016. máj. 6. 09:10
 20/24 anonim ***** válasza:

Ezek a képek nagyon gázak. Akinek ez a csinos hölgy, annak milyen a ribi? Amúgy én általában sajnálom őket. Egyrészt mert nincs ízlésük. Ez csinos és szexi szerintem: [link]

[link]

[link] De mindent kirakni, gólyalábakon járni nagyon ciki. Az jön le belőle, hogy az illetőnek önbizalomhiánya van. Meg saját tapasztalataim alapján általában a rossz bojlertestű, rövidlábú lányok stílusa ez, akiket máshogy nem vennének észre a férfiak. A jó testű lányoknak nincs szüksége ilyenre, én egy tapadósabb farmerban meg csinosabb pólóban sikeres szoktam lenni a bulikban, összejöveteleken. Esküvőre pedig kifejezetten bunkóság k_rvának öltözni, nagy surmó aki ennyit nem tud az etikettről.

Szóval szánalmasnak találom, olyan vidékies prolis stílus ez, semmi ízlés, semmi nőiesség, csak segg meg mell, némi műanyaggal. Szomorú, hogy valakit csak így vesznek észre, és hogy nem esik le neki, hogy az emberek 90%-a csak kiröhögi. Persze, lehet, hogy a férfiak megbámulják, miért is ne tennék, de attól még nem biztos, hogy a haverjaik előtt pl. megjelennének egy ilyennel.

2016. máj. 8. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!