Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas nok szemeben miert vagyok kevesbe ertekes, ha miniruhahoz kiteszem a melleimet is?
Vannak olyan ruhák amik nagyon csinosak és sokat sejtetnek, de nem kihívóak. Szerintem az az igazi nő, aki úgy képes érzékien felöltözni, hogy nincs kint a melle/segge és nincs teleaggatva mű dolgokkal.
Amit a kérdező leírt, abból nekem egy ilyen nő ugrott be:
Szerintem ez közönséges.
Persze, ha neked ezt jelenti az érzékit és a csinosat, akkor elnézést, nincs miről vitatkoznunk.
Alapszabály az igényes női öltözködésnél: vagy lábat/combot villantunk vagy dekoltázst, amit te csinálsz tényleg közönséges. Persze lehet azzal nyugtatni a lelkünket, hogy irigyek a nők, de én azt tapasztaltam, hogy a szép nőket a nők is elismerik és a közönségeseket nézik kevésbé értékesnek, mint ahogy te is írtad a kérdésben. Igen sajnos vagy nem ilyenkor előjönnek a sztereotípiák.
22/N
Én nő vagyok, hetero, és ha amúgy szimpatikus lennél, csak elismerően megeresztenék feléd egy félmosolyt. Én is szeretem az ízléses, de vadító öltözködést, természetesen a megfelelő testalkattal kombinálva - most miért ne mutassuk meg azt, ami szép? A többi besavanyodott szerencsétlen meg irigykedjen, ahogy akar. ;)
26/L
Ezek a képek nagyon gázak. Akinek ez a csinos hölgy, annak milyen a ribi? Amúgy én általában sajnálom őket. Egyrészt mert nincs ízlésük. Ez csinos és szexi szerintem: [link]
[link] De mindent kirakni, gólyalábakon járni nagyon ciki. Az jön le belőle, hogy az illetőnek önbizalomhiánya van. Meg saját tapasztalataim alapján általában a rossz bojlertestű, rövidlábú lányok stílusa ez, akiket máshogy nem vennének észre a férfiak. A jó testű lányoknak nincs szüksége ilyenre, én egy tapadósabb farmerban meg csinosabb pólóban sikeres szoktam lenni a bulikban, összejöveteleken. Esküvőre pedig kifejezetten bunkóság k_rvának öltözni, nagy surmó aki ennyit nem tud az etikettről.
Szóval szánalmasnak találom, olyan vidékies prolis stílus ez, semmi ízlés, semmi nőiesség, csak segg meg mell, némi műanyaggal. Szomorú, hogy valakit csak így vesznek észre, és hogy nem esik le neki, hogy az emberek 90%-a csak kiröhögi. Persze, lehet, hogy a férfiak megbámulják, miért is ne tennék, de attól még nem biztos, hogy a haverjaik előtt pl. megjelennének egy ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!