Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy mikor elmentél valaki mellett, hogy láttad a szemében, hogy felcsillant?
Figyelt kérdés
Mivel jó ember figylő vagyok, többször megesett velem, hogy2016. jan. 1. 23:06
1/11 Girls are ridiculously shallow válasza:
Igen! Rögtön tudtam, hogy gyíkember volt.
2/11 A kérdező kommentje:
Mivel mobról voltam fennt nem sikerült végig írnom a kérdést:D többször megesett velem, hogy mikor elmentem egy fiú mellett és a szemébe néztem láttam valami csillogást, ez most tulajdonképpen mit jelenthet?
2016. jan. 1. 23:09
3/11 Girls are ridiculously shallow válasza:
1) hagymát vágtak a közelben, 2) annyira csúnya vagy, hogy könny szökött a szemébe, 3) ő a csillagszemű juhász! Válogass.
4/11 anonim válasza:
Nem, a lányok kerülik velem a szemkontaktust.
5/11 anonim válasza:
Hát mivel a szaruhártya felülete polírsima és nedves, így igencsak nagy eséllyel tükröződik vissza róla a fény.
6/11 anonim válasza:
Igen ,volt mar. Sot majdnem mindennap ezt latom..
7/11 anonim válasza:
Egyszeru fizika, fenyvisszaverodes :D
8/11 Kenzo Tenma válasza:
Csillogást ugyan nem szoktam látni, esetleg azt, hogy feltűnően néz.
9/11 anonim válasza:
volt ilyen, egy lánytól többször is. De nem akar tőlem többet, mint barátság. Tudatlalatti jel?
10/11 anonim válasza:
máskor a pupillákat figyeld meg, ha tágul, akkor "teccesz neki"(tetszel) :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!