Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nem szeretném ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem szeretném ezt érezni a párom mellett.

Figyelt kérdés

Megpróbálom nagyon röviden összefoglalni az elmúlt két évet.

Két éve se veled se nélküled kapcsolatban voltam egy fiúval. Vagyis én nagyon szerettem őt, viszont egyoldalú volt a kapcsolatunk, hol viszonozta, hol nem. A 'kapcsolatunk' végén rájöttem, hogy megcsalt egy lánnyal, akivel utána összejött és azóta is együtt vannak(viszont a lánnyal is azt csinálja, amit anno velem). Pár hónappal később megismerkedtem a párommal, akivel már másfél éve együtt vagyunk. Viszont a volt párom fél évente jelentkezik, hogy érdeklődjön felőlem. A legutóbbi alkalommal, ami pár napja volt, elmondta hogy a mai napig hiányzok neki és hogy megbánta hogy elengedett anno, sok mindent máshogy csinálna már. Én tiszta szívből szeretem a páromat, eszembe sem jutna visszamenni a volt barátomhoz, nem inogtam meg! Viszont a beszélgetésünk óta kattogok a régi dolgokon, a megválaszolatlan kérdéseken és azon, hogy miért írta most le nekem, hogy így érez. Normális az, hogy ezen kattogok? Azt hiszem, hogy az első nagy csalódást sosem lehet elfelejteni igazán, de tegyetek helyre, kérlek. Nem akarom ezt a késztetést érezni, hogy írjak neki és kérdezzek..

2015. okt. 23. 11:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"miért írta most le nekem, hogy így érez."

Intézzük el azzal, hogy hazudik. Egyszerűen b...a a csőrét, hogy te már mással vagy boldog, neki meg épp nincs szabad luk.

2015. okt. 23. 11:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Szabad luk az van, a barátnője. De igazad van, hazudik csak.
2015. okt. 23. 11:23
 3/11 anonim ***** válasza:
De neki már akkor se volt elég egy barátnő...
2015. okt. 23. 11:29
 4/11 anonim ***** válasza:
oszd ki levélben, keményen de őszintén. Írd meg, hogy mit éreztél, amikor te tök szeretted őt, ő meg néha le se xart, meg meg is csalt. Írd meg, hogy ne zargasson, mert a mostani kapcsolatod fényévekkel jobb és eszed ágában sincs visszamenni. Semmit ne kérdezz, zárd le magadban és ő is érezze, hogy totál esélytelen nálad.
2015. okt. 23. 11:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon rendesek vagytok!:)

Azt hiszem, hogy nem keresem inkább. Legutóbb elmondtam neki, hogy semmi pénzért sem mennék vissza hozzá, és hogy akkor kellett volna értékelnie, ez a hajó már elúszott.

Hogy mondjam, két év alatt azok voltam, hogy lezárjak mindent magamban,de aki volt már ilyen egyoldalú kapcsolatban, az tudja igazán, hogy ez mennyire nehéz. Feldolgozni azt, hogy szó szerint egyik napról a másikra azt mondta, hogy nem kellek. Nem kérdezett, nem kérdezhettem, csak el kellett fogadnom és feldolgoznom. Már cseppet sem hiányzik, így azt hiszem, hogy sikerült is, csak most valahogy felkavart ez és azt éreztem hogy itt az idő, kérdezhetek mert már nem én vagyok a gyengébb fél. De ha belegondolok ezen kár kattognom, tudja, hogy elrontotta, tudja hogy boldog vagyok, és tényleg nagyon az vagyok hál Istennek:)

Köszönöm mégegyszer!:))

2015. okt. 23. 11:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kattogj ezen! Az emberek nem valtoznak meg gyokeresen, hidd el. Lehet, h a volt baratod tenyleg szeretett, de szamara ez jelenti a koapcsolatot, h kozben felreugykodik.

Nekem is hasonlo a sztorim. Majdnem 4 evig voltam egyutt egy sraccal, sosem volt jo neki semmi, mindig beszolt vagy a kulsom miatt, vagy azert, m vmi massal eppen nem volt megelegedve. Neki a nagyon vekony, mar-mar csontsovany lanyok az idealjai. En sem vagyok egy dagadek, de csontkollekcio sem. Miatta lefogytam csontsovanyra, es meg az sem volt jo neki, pedig rendszeresen sportoltam is. En egyetemet vegeztem, dolgoztam, igyekeztem neki allandoan megfelelni. Szerintem o is megcsalt, bar erre nincs bizonyitekom...csak a jozan eszem mondja ezt.

En szakitottam vele, m mar nem birtam ezt az allando megfelelest es ugy ereztem, h boldogtalan leszek vele hosszutavon. Pedig nagyon szerettem a sracot. Utana egy csontsovany csajjal osszejott, aki pont az idealja kulsore, bar a csajnak semmi vegzettsege nincs, nyelveket se beszel...es ugye engem az ex anno emiatt is leszolt, h teljesithetnek jobban...szoval a lenyeg, h joval alattam valasztott. Azota is egyutt van azzal a csajjal, de orrba-szajba csalja, a szerencsetlen lany meg mit sem tud errol. Allitolag szereti a lanyt, de megis megcsalja...hat, ez van. Vkinek egyszeruen ez kell

Szerintem orulj a mostani parodnak, akivel boldog vagy, es ne ragodj a multon. Sot, orulj annak is, h tobb idodet nem vette el az a masik srac ;)

2015. okt. 23. 11:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne valaszolj neki, nem erdemes a mult sebeit ujra tepkedni.

Az elszalasztott alkalom olyan mint a lenyugvo nap latvanya. Ha lement a nap a horizonton, tobbet nem lehet visszahozni. Felkel a nap majd mashol. Nalad is mashol kelt fel.

2015. okt. 23. 11:59
 8/11 A kérdező kommentje:

Tényleg hasonlít a sztorid, meglepően! Tudom milyen az állandó megfelelési kényszer, bár velem belsőleg éreztette azt, hogy egy nulla vagyok..Azonban ő is alattam választott, mondhatni minden szempontból. És egy régi közös barátunktól tudom, hogy fűvel fával csalja a lányt..sőt, múltkor be is ismerte.

Node sebaj, jobb így.:)

2015. okt. 23. 12:03
 9/11 Költőnő? ***** válasza:
az ilyen embereknek mindig az kell, ami épp nincs, de megbecsülni nem tudnak semmit.
2015. okt. 23. 12:21
 10/11 anonim ***** válasza:

"valahogy felkavart ez és azt éreztem hogy itt az idő, kérdezhetek mert már nem én vagyok a gyengébb fél."

Igen, de minél inkább hajlandónak mutatkozol beszélgetni, feleleveníteni, feltenni az azóta is megválaszolatlan kérdéseket, annál inkább azt sugallod neki, hogy a szíved mélyén még érdekel téged. Szóval hagyd inkább, és koncentrálj a mostra, hiszen ha minden igaz, van melletted egy pasi, aki megérdemli! :)

2015. okt. 23. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!