Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem szeretném ezt érezni a párom mellett.
Megpróbálom nagyon röviden összefoglalni az elmúlt két évet.
Két éve se veled se nélküled kapcsolatban voltam egy fiúval. Vagyis én nagyon szerettem őt, viszont egyoldalú volt a kapcsolatunk, hol viszonozta, hol nem. A 'kapcsolatunk' végén rájöttem, hogy megcsalt egy lánnyal, akivel utána összejött és azóta is együtt vannak(viszont a lánnyal is azt csinálja, amit anno velem). Pár hónappal később megismerkedtem a párommal, akivel már másfél éve együtt vagyunk. Viszont a volt párom fél évente jelentkezik, hogy érdeklődjön felőlem. A legutóbbi alkalommal, ami pár napja volt, elmondta hogy a mai napig hiányzok neki és hogy megbánta hogy elengedett anno, sok mindent máshogy csinálna már. Én tiszta szívből szeretem a páromat, eszembe sem jutna visszamenni a volt barátomhoz, nem inogtam meg! Viszont a beszélgetésünk óta kattogok a régi dolgokon, a megválaszolatlan kérdéseken és azon, hogy miért írta most le nekem, hogy így érez. Normális az, hogy ezen kattogok? Azt hiszem, hogy az első nagy csalódást sosem lehet elfelejteni igazán, de tegyetek helyre, kérlek. Nem akarom ezt a késztetést érezni, hogy írjak neki és kérdezzek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!