Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen leromboltam magam a szemében. MIt tegyek?
Figyelt kérdés
előző héten házibuliban voltam, ahol ott volt az a fiú akibe szerelmes vagyok és a nyár folyamán kavartunk de ennek a kapcsolatnak egyszerűen vége szakadt mert nem akartam már folytatni (nagy hibát követtem el akkor). Tehát a buliban elég sok alkoholt megittam és teljesen elvesztettem önmagam (aki ismer az tudja hogy csendesebb visszahúzódóbb, inkább a kifinomult stílusú lány vagyok) és egy tök idegen sráccal kezdtem el kavarni, egész este smároltunk és együtt is aludtunk, a társaság egy része talán azt is gondolhatja hogy több volt mint együtt alvás pedig nem, és az a fiú is többször bejött a szobába akibe szerelmes vagyok. Szerintem teljesen megaláztam magam akkor és már egy cédának néz. Ezen nem tudok változtatni, tudom. De mit tegyek hogy túl lépjek ezen, mert szerintem azt a kapcsolatot sose fogom helyrehozni... Mit csináljak hogy eltüntessem azt a szégyenérzetet ami mardos több nap óta ? 20/L2016. okt. 18. 21:11
1/12 anonim válasza:
"azt is gondolhatja hogy több volt mint együtt alvás pedig nem"
Vagy pedig csak nem emlékszel rá :DDD
2/12 A kérdező kommentje:
nem történt semmi olyan :D
2016. okt. 18. 21:17
3/12 anonim válasza:
Ha tudod, hogy ezen nem tudsz változtatni, és úgy gondolod, túllépsz a kapcsolat lehetőségén, akkor viszonylag egyszerűen. Tudatosítad magadban, hogy felnőtt nő vagy, ittál, buliztál, elengedted magad... satöbbi. És akkor mi van? xD Gondolod, hogy egy reménytelen szerelem miatt már nincs is jogos "élni", bulizni, másokkal kavarni? :) Ha lefeküdtél volna a sráccal, az mivel lett volna rosszabb...? Akartad, amit csináltál? Akkor és ott jó volt? Nem tettél olyat, amit nem akartál? Ha igen, igen, és nem a válaszod, akkor baromira nincsen semmi, de semmi okod szégyellni magad! Fel a fejjel!
5/12 anonim válasza:
Keress egy harmadik pasit, hogy elfelejtsd ezt a kettőt!
6/12 anonim válasza:
Megsúgok valamit: az alkohol nem generál új viselkedést és vágyakat, csak feloldja a mentális fékjeidet. Magyarul: benned van a rib-anc faktor, elég erősen. 20 évesen itt tartani gyerekek...:/
7/12 anonim válasza:
Ezt elb4sztad kislány. Ez van, mikor nincsen kontroll.
8/12 anonim válasza:
Óh, lesz még buli rengeteg. Pasi is, akivel lefeküdhetsz.
Egy farokért nem kell bánkódni.
9/12 A kérdező kommentje:
jó hát eléggé nem tudok tükörbe nézni az eset óta szóval tudom hogy elb4sztam xd
2016. okt. 18. 21:29
10/12 anonim válasza:
Semmit, nézz előre. Ha ad nektek az élet annyi időt, hogy jobban megismerhessen, akkor megismeri majd a bulizós és a másik oldaladat is. Ha ő az igazi, akkor pedig elfogad a hibáiddal, ifjúkori botlásaiddal együtt. Ha nem fogad el így, akkor másikat kell keresni, aki előtt nem szégyelled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!