Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbizonytalanodtam, maradjak vagy menjek? Vállaljak kockázatot?
Jó pár hónappal ezelőtt megismertem egy férfit (37), kedves volt, és sokáig próbálkozott, így hát "beadtam a derekamat". Nagyon normális ember, de sok a különbség köztünk, próbáljuk/próbáltuk megoldani, lassan az összeköltözést fontolgatjuk. Viszont nem érzem teljesen azt a pluszt, ami kellene, nem vagyok maradéktalanul boldog.
2 hónapja viszont megismertem egy másik férfit (29) egy közös társasággal tartott szülinapi összejövetelen. Ahogy megláttam és egymásra néztünk, végigfutott a hideg a hátamon, jó értelemben. Beszélgettünk, és nagyon megfogott, nagyon egy húron pendülünk, később is találkoztunk a közös társaságban. Elmondta, hogy nagyon bejövök neki, de tudja, hogy van párom, és irigyli. Olyan bókot tett felém, amit a mostani páromtól soha nem kaptam. Kérdezgettem az ismerőseimet, akik régóta ismerik, sokat meséltek róla, és hogy az egyik legnormálisabb ember akit ismernek. Vonzódom hozzá, és ez elgondolkodtatott.
Jó helyen vagyok a mostani kapcsolatomban? Ti mit tennétek? Kezdek megőrülni.
(30N)
Mi van akkor, ha csak a bugyidba akar bejutni?
Biztos, hogy mindig ilyen lesz?
Mi lesz, ha feloszlik a lila köd?
Biztos, hogy vele nem lesznek hasonló gondjaitok?
Stb...
Tudom, hogy kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni, csak arra akartalak rávenni, hogy gondolj bele, és rájössz a válaszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!