Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elbizonytalanodtam, maradjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Klbarbi kérdése:

Elbizonytalanodtam, maradjak vagy menjek? Vállaljak kockázatot?

Figyelt kérdés

Jó pár hónappal ezelőtt megismertem egy férfit (37), kedves volt, és sokáig próbálkozott, így hát "beadtam a derekamat". Nagyon normális ember, de sok a különbség köztünk, próbáljuk/próbáltuk megoldani, lassan az összeköltözést fontolgatjuk. Viszont nem érzem teljesen azt a pluszt, ami kellene, nem vagyok maradéktalanul boldog.

2 hónapja viszont megismertem egy másik férfit (29) egy közös társasággal tartott szülinapi összejövetelen. Ahogy megláttam és egymásra néztünk, végigfutott a hideg a hátamon, jó értelemben. Beszélgettünk, és nagyon megfogott, nagyon egy húron pendülünk, később is találkoztunk a közös társaságban. Elmondta, hogy nagyon bejövök neki, de tudja, hogy van párom, és irigyli. Olyan bókot tett felém, amit a mostani páromtól soha nem kaptam. Kérdezgettem az ismerőseimet, akik régóta ismerik, sokat meséltek róla, és hogy az egyik legnormálisabb ember akit ismernek. Vonzódom hozzá, és ez elgondolkodtatott.

Jó helyen vagyok a mostani kapcsolatomban? Ti mit tennétek? Kezdek megőrülni.

(30N)

2016. szept. 19. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Így külső szemmel semmit az égvilágon nem vesztesz azzal, ha mész. Pár hónap még csak nem is sok idő. Nyilván nem fog örülni a mostani partner, de legalább korrekt voltál.
2016. szept. 19. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Én szakítanék a helyedben. De nem a másik férfi miatt. Ha szakítasz, soha ne más miatt tedd, hanem azért, mert nem kapod meg azt amire vágysz, hiányzik valami. Ha már elbizonytalanodtál, az azért jelent valamit. Egyet jegyezz meg: mindenkinek egy élete van, azt te alakítod. Pasik, kapcsolatok jönnek mennek, ne érd be kevéssel, vagy közepessel!
2016. szept. 19. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
29
2016. szept. 19. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd fontolóra, hogy a másik férfivel tudnál-e tervezni, el tudnád-e képzelni magadat mellette vagy csak vonzalom az új iránt. De ahhoz, hogy ezt teljesen ki tudd deríteni, szakítanod kellene a pároddal, hiszen úgysem vagy mellette boldog. Ha szereted őt annyira, hogy vele akarsz maradni, akkor pedig tegyetek azért, hogy jó legyen a kapcsolatotok. De ha úgy érzed, hogy nem éri meg (márpedig ha elbizonytalanodtál, akkor ott már gondok vannak), akkor lépj ki belőle. Ne az új pasi miatt, hanem azért, mert nem működik köztetek. Aztán próbálkozhatsz ezzel az új férfivel, hátha vele tényleg összhangban lesztek, passzoltok, és boldogok lehettek.
2016. szept. 19. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi van akkor, ha csak a bugyidba akar bejutni?

Biztos, hogy mindig ilyen lesz?

Mi lesz, ha feloszlik a lila köd?

Biztos, hogy vele nem lesznek hasonló gondjaitok?

Stb...

Tudom, hogy kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni, csak arra akartalak rávenni, hogy gondolj bele, és rájössz a válaszra.

2016. szept. 19. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!