Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tud annyit adni egy kapcsolat, hogy megérje ezt a kockázatot?
Üdv!
Most lett vége egy viszonylag hosszú (1 éves) párkapcsolatomnak.
Minden működött, majd a lány megcsalt.
Nem nagyon szeretném részletezni, a lényeg, hogy 2 hete szakítottunk.
Azon gondolkoztam el, hogy vajon megéri-e új párkapcsolatba belemenni?
Tud annyit adni mind érzelmileg mind fizikailag, hogy megérje azt a lelki fájdalmat amit egy esetleges szakítás okozhat? Nem beszélve ennek a lelki fájdalomnak a fizikai következményeiről (gyomorgörcs, kézremegés, stressz stb.)
Nem azt mondom, voltak boldog időszakok, pillanatok ebben az egy évben, jó érzés volt szeretni és szeretve lenni, valamint a testi dolgok is jók voltak, de ez mind vajon megéri ezt?
Nem nagyon ismerek olyat (legalábbis személyesen) akik fiatalkorukban összejöttek és halálukig kitartottak egymás mellett, így nem tapasztalták meg milyen egy szakítás. Tehát a legtöbben néhányszor átélik minimum. Megéri?
20/F
Figyu: ha mindketten dolgoztok egy kapcsolatért, a nőddel karöltve, akkor igen. Amint valaki szerepe túlsúlyba kerül, érzed, hogy kezd már ellaposodni a dolog, vagy ehhez hasonlót. Lehet tenni ez ellen.
26/F
Sose tudhatod, kivel hoz össze a sors. Még az is lehet, hogy következő alkalommal pont te fogsz szakítani az adott lánnyal.
Szerintem megéri a kockázat... Ha nem kockáztatsz sose, akkor sose lesz barátnőd, feleséged, akárki.
Szakításra meg gondolj úgy, hogy lezárult egy korszak az életedben es következik egy ÚJ. Uj lehetőségekkel. Szerintem ne add fel.
Ráadásul ha egy olyan lánnyal hoz össze a sors, akivel jól működő kapcsolatod lesz, és nem szakítotok 1-2 ev után, akkor ki fogod nevetni a mostani énedet.
Hajrá :)
Igen.
Most bizonytalan vagy, mert friss a dolog.
Ahogy rendbe szeded magad mentálisan, változni fog a véleményed, egyre inkább eltűnik a bizonytalanság.
Persze megvan az esélye annak, hogy nagyon hosszú ideig vagy akár örökké tartson a következő kapcsolat, de erre semmi garancia. 2 hónapja azt mondtam volna, hogy ez is örökké fog tartani, erre tessék.
Mi van ha lesz még 2-3 ilyen mire megtalálom azt akivel boldogan leélem az életem? És ha soha nem találom meg azt? Akkor egyik szakításból megyek a másikba. Persze vannak jó időszakok, de ez bármikor megismétlődhet. Minél később csal meg/hagy el annál fájdalmasabb.
Csupán nem tudom, hogy megéri-e a sok boldog pillanat úgy, hogy megvan az esélye egy viszonylag hosszú boldogtalan időszaknak.
Eddig azt hittem, hogy érzelmi biztonságban élek. Bármi volt, hozzá tudtam fordulni és ő is hozzám.
Kicsit olyan mint amikor a vallásos emberek az istenjükhöz fordulnak. Bármennyire rossz a helyzet tudják, hogy van akihez bármikor fordulhatnak.
Na én ugyanígy voltam, csak nem egy istenséggel hanem egy személlyel.
Nem volt olyan amit ne beszélhettünk volna meg. Erre egy adandó alkalommal megcsal.
Mégcsak oka sem igazán lehet rá, mert soha nem volt panasza semmilyen tekintetben.
"Tud annyit adni mind érzelmileg mind fizikailag, hogy megérje azt a lelki fájdalmat amit egy esetleges szakítás okozhat?"
NEM ÉRI MEG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!