Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebből komoly kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki most fejezi be azt az egyetemet, ahová én is járni fogok. Ezért sok hasznos infót kapok tőle, viszonylag sokat találkozunk, de ilyenkor mindig szakmai dolgokról beszélgetünk.

Ezzel az indokkal tavaly is találkoztam vele párszor, és akkor is éreztem, hogy nagyon kedvelem, de egy bizalmas gesztus után megijedtem az esetleges kötődéstől, és megszakítottam vele minden kapcsolatot. Aztán idén újra találkozgatni kezdtünk, megint egyetemi dolgok miatt. Érzem, hogy most óvatosabb, nem keres annyit, ami érthető. Én viszont kezdek komolyan belé szeretni, minden szabad percemben rá gondolok, és úgy érzem, beleőrülök, ha nem lehetek vele.

Lehetséges, hogy ő korábban érzett valamit, de elcsesztem mindent? Nem tudom, mennyire jó ötlet az, ha beszélek vele, hogy ezek után komolyan tud-e venni.

Mit tanácsoltok, mit csináljak?

19/N

2016. júl. 17. 22:23
 1/3 anonim válasza:
Légy vele őszinte mert az mindig használ. Mondd el neki, hogy nem közömbös számodra, és ő is elmondhatja ha esetleg érez valamit irántad.
2016. júl. 17. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:

de egy bizalmas gesztus után megijedtem...

megkérdezhetem, h. mi volt az?

2016. júl. 18. 03:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Kezet csókolt. És láttam a szemében, hogy nem viccből csinálja.
2016. júl. 18. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!