Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Elbizonytalanodtam?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elbizonytalanodtam?!

Figyelt kérdés

Van egy több mint 4 éves kapcsolatom... Boldogtalannak érzem magam, rengeteget veszekszünk, túl ideges természetű vagyok, sok mindent félreértek amit a párom mond. De van amikor okkal értem félre, és majdnem mindennap vitatkozunk. A szex sem olyan már mint régen a részemről, lesem akarok sokszor feküdni vele, csak ha igénylem, viszont Ő jóformán mindennap akarja. Csókolózni sem akarok, nem érzem magam már jól vele, de félek szakítani, félek elengedni.

Régen vékony voltam ahogy a sulit befejeztem pedig meghíztam, és folyamatosan kaptam tőle a gúnyolódó szavakat, aztán, most, hogy végre sikerült visszanyernem a régi önmagam, és újra csinos lettem, kellenék már neki.

Sok mindenben hibás vagyok, ahogy Ő is....

De nem tudom mitévő legyek.. Sajnálnám Őt elhagyni és magamat is.

L/22

2016. júl. 13. 17:36
 1/3 anonim válasza:
100%
Nem értem kérdésed, hiszen te magad meg is megválaszoltad mikor feltetted. Nem érzed jól magad, akkor lépj ki ebből a kapcsolatból. Ne félj bezárni egy ajtót, mert újak fognak nyílni előtted csak merd ezt meglépni.
2016. júl. 13. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mondd, miért ragaszkodsz foggal-körömmel valami olyanhoz, ami boldogtalanságot okoz?

Nem értem, komolyan, miért szeretsz szenvedni. Azt írod, sajnálnád. Mégis mit sajnálnál? Azt, hogy nyugi van és nincs mindennapos dráma? A rossz szexet? A meg nem értést, a tisztelet hiányát, a kommunikációs problémákat? Hiányozna a gúnyolódás, a bántás, az undor, amit a párod iránt érzel, ha még megcsókolni sem akarod?

Mondd meg nekem, miben jobb ez, mint egy kicsit egyedül lenni, összeszedni magad, kiismerni magad és a vágyaid? Mi olyan pluszt ad ez a kapcsolat neked, hogy inkább beleásod magad nyakig a sz*rba és kuksolsz benne ahelyett, hogy emelt fővel továbblépj és felépítsd magad? Mi olyan tart ebben a kapcsolatban, amiért megéri megvonnod magadtól az esélyt a boldogságra? Tényleg megéri, le tudsz, le akarsz még így élni x évet?

Gondolkozz el ezen kérlek, és ha tudsz, válaszolj, mert én teljesen komolyan nem értelek.

28N

2016. júl. 13. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Jol mondja az elso...ha màr a szexuàlis vonzalom sincs meg, akkor jobb lépni. Fiatal vagy, boven vannak még lehetoségeid.
2016. júl. 13. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!