Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam, hogy szándékosan tankoltam benzint a kocsijába? Vagy inkább ne?
Azt hittem, hogy megcsal... Ezért a barátom autójába, amit a ballagására kapott az apukájától és imád, szándékosan benzint tankoltam diesel helyett.
Hülyeség volt, nagyon haragudtam rá és nem is gondoltam át, hogy mit csinálok. Csak tudtam, hogy nagyon odavan a kocsiért, és tudtam, hogyha tönkremenne, kiborulna.
De kiderült, hogy én értettem félre mindent és most eléggé bűntudatom van...
Mennyi gázolaj volt a kocsiban és mennyi benzint tankoltál bele te szerencsétlen? Meg milyen autó? Én azonnal elhajtanálak a csába, azt keressél másik barmot akit szivathatsz. Elkényeztetett kis ...
Mikor fog felnőni annyira a társadalom, hogy képes legyen a normális konfliktus kezelésre? Olyan vagy mint a sok politikus ha nem tetszik valaki vagy valami akkor támadjunk, mert megbeszélni a dolgokat luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!