Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Monogám férfiak (akik annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Monogám férfiak (akik annak vallják magukat)! Mi a monogámia fogalma számodra?

Figyelt kérdés
Olyan férfiak véleménye érdekel, akik magukat monogámnak tartják. Hogyan fogalmaznád meg, hogy Te személy szerint miért vagy monogám?

2016. szept. 13. 11:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
20%
Ajj sajnalom akik ilyenek :( egyetlen no sem erdemel meg ilyen ferfit. Valtozzatok! En is ilyen akartam enni (nem tudtam volna csak akartam) halistennek nem vagyok ilyen. A nok rosszabbak mint hiszitek ezzel a szoveggel nem mentek semmire ugyanugy felre fognak kefelni. Mas kefelgeti ingyen ti meg eltartjatok majd. Jobb most valtozni mint kesobb
2016. szept. 13. 12:42
 12/26 anonim ***** válasza:
Kizárólagosság.
2016. szept. 13. 13:35
 13/26 A kérdező kommentje:
Mindkét nem képviselői közt találunk ilyet is, olyat is. Egy hűtlen férfi ne akarjon hűséges nőt maga mellé, mert az nem passzol. Ez fordítva is igaz.
2016. szept. 13. 14:04
 14/26 anonim ***** válasza:

Az, hogy egyszerre csak egy nőbe tudok szerelmes lenni, tehát őt kívánom csak olyankor, szóval automatikusan hűséges vagyok hozzá.

F28

2016. szept. 13. 16:19
 15/26 Noren1989 ***** válasza:
Nyugi, #11es, mi tudjuk ezt. Lehet, hogy monogámok vagyunk, de hülyék azért nem.
2016. szept. 13. 16:22
 16/26 anonim ***** válasza:
Azt, hogy csak olyan lánnyal jönnék össze, aki minden szempontból megfelel. Természetesen ez csak a kapcsolatokra vonatkozik.
2016. szept. 13. 16:49
 17/26 anonim ***** válasza:
75%
Noknel tobb a felrelepes mert nem kapjak meg amit akarnak felre hulyesegre hagyatkozva kefelnek felre. Egyetlen csaj sem volt meg hu hozzam szoval tudom mit beszelek pedig nagyon jol ismertem oket dehat rosszul hisz nok. Megvolt minden de ugy is kellett neki valami kifogas.
2016. szept. 13. 17:50
 18/26 anonim ***** válasza:
40%
Ugyan nincs tapasztalatom, mivel soha nem volt barátnőm, de szerintem minden nő azért lép félre, mert elégedetlen a jelenlegi párjával. Ha a férfi mindent megtenne a nőért, amire vágyik, nem lenne megcsalás sem.
2016. szept. 13. 18:56
 19/26 anonim ***** válasza:
Utolsó: látszik, hogy még nem volt barátnőd. :D
2016. szept. 13. 21:58
 20/26 Lassmich Ruhe ***** válasza:

Azt jelenti a monogámia fogalma, hogy amikor tele van az asszony hülyeségével a t*köd, akkor sem ölöd meg még gondolatban sem.

Azt jelenti, hogy amikor két hete nem volt sex, és szétmegy a prosztatád, még akkor sem csalod meg, amikor konkrét jelentkező van rá.

Azt jelenti, hogyha elszúrja a kaját, és egy ehetetlen sz*rt kapsz az asztalra, akkor szépen megeszed, és csak egy félmosollyal jelzed hogy ez egy kicsit fura volt.

Azt jelenti, hogyha látod rajta, hogy tele van veled, akkor csendben félreállsz, nem basztatod, nem kérdezgeted, kussolsz, és várod a pillanatot, amikor meglátod rajta, hogy most már szükség lenne rád, akkor viszont ugrassz.

Azt jelenti, hogy ha ezer sexuális perverziód/vágyad van, amit nem tudsz vele kiélni, akkor önmagadon tanulsz meg úrrá lenni, és nem őt okolod, bár néha azért viccesen be- bepróbálkozol.

Azt jelenti, hogy ha hazamész, és látod hogy kupis a ház, de az asszony totál kész van ahhoz, hogy bármit is csináljon, befogod a szád, és elkezdesz takarítani magad, és ha megkérdezi, hogy ezt most miért csinálod, maximum annyit mondasz, hogy: unatkoztam.

Azt jelenti, hogy megpróbálod elsajátítani a hülye kis hobbijait legalább amatőr szinten, hogy részese lehess a dolognak, ami őt egyébként foglalkoztatja, ugyanakkor azt is jelenti, hogyha ez számára egy privát elfoglaltság, akkor magára tudod hagyni vele, hogy egy kicsit önmaga lehessen.

Azt jelenti, hogy képes vagy vasárnap reggel korán felkelni az egész heti robot után is, hogy bevidd neki az ágyba a reggelit, még akkor is, ha tudod, hogy a kölykök megeszik előle ahogy leveszik hogy anya mit csinál a hálóban.. (és sosem tudsz eleget csinálni)

Azt jelenti, hogy hajlandó vagy annyira felnőni, hogy megtanuld elfogadni a családját, a barátait, még akkor is, ha egy féregnek tartod egytől egyig mindegyiket, és

azt is jelenti, hogy megtanulsz bocsánatot kérni. Megtanulsz akkor is bocsánatot kérni, amikor tudod, hogy nem is neked kellene, de megteszed, és tudod, hogy ezzel ő is tisztában van.

..és mindezt 20 éves együttlét után is tudod úgy csinálni, hogy egy picit mindig többet jelent számodra ez az egész.

hmmm.. azt hiszem ezt a Feleségnek nem mutatom meg, még nagyon elbízná magát. :-))

37F

2016. szept. 14. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!