Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alaptalan érzések?
3,5 hónapja volt az első találkozásunk, de úgy érzem, hogy nem akar nekem megnyílni érzelmileg. Mindig én éreztetem vele, hogy fontos számomra. A testbeszédéből érzem, hogy neki is az vagyok. Persze, ezt érezni kell, nem mondani, de ez nálam úgy van, hogy ha kimondja az egy plusz megerősítés. Mindig amikor elválunk egymástól egy-egy találkozás alkalmával, rossz érzés kerülget, valami bizalmatlansághoz hasonló. De ahogy találkozunk, beszélünk ez az érzés elmúlik, de inkább gyengül. Olvasgattam én sok mindent az interneten testbeszédről, de én annyira nem bízok az ilyen dolgokban, persze lehet benne valami.
3 évvel idősebb nálam, azt mondja még nem volt kapcsolata, ahogy nekem sem (szüleinél él Győrben). Lehet, hogy tényleg ilyen visszahúzódó a társas kapcsolatok terén és én félek feleslegesen, vagy nem őszinte velem? Telefonon minden nap beszélünk, ha van rá időnk. Én már bevallottam, hogy szeretem, ő erre azt mondta, hogy neki még ezt korai kimondani, de boldog, hogy én mondtam ki elsőnek és megcsókolt.
Vélemény? Én félek túlságosan, mert én egy ilyen féltékeny barom vagyok? Érzelmes férfi vagyok, szóval talán ez lehet az oka? Vannak ilyen lányok, akik nehezen nyílnak meg ilyen korban is? Élőben nagyon jól elbeszélgetünk mindenről, de az érzelmekről nehezen megy a beszélgetés.
Köszi a válaszokat.
26F
1. mi köze a "félek túlságosan" kifejezésnek a féltékenységhez? :O
2. miért nem vagytok hajlandóak őszintén beszélni ezekről a problémákról? miért nem hozod fel témaként?
3. persze, hogy vannak olyan személyek, akik nehezebben nyílnak meg a másik előtt, ez nem tudom, hogy miért meglepő számodra?! (ez nem kor függvénye, hanem személyiség kérdése!!)
4. egy jó párkapcsolat titka a nyílt és őszinte beszélgetés BÁRMIRŐL!!
5. ne csak a sablonos témákról beszélgessetek! arról könnyű jót beszélgetni.
6. ha sokat olvastál a testbeszéd témáról, akkor tudhatnád, hogy egy csomó kommunikáció kutató, tudós foglalkozik ezzel, és VAN ALAPJA!! (Allan Pease is foglalkozik ezzel a témával)
Összefoglalva: beszélj vele erről a kételyeidről vele őszintén és nyíltan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!