Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mulnak ki belőlem ilyen hamar az érzések?
nem vagyok képes párkapcsolatot kialakítani.várok a nagy szerelemre.... legfeljebb hárommszor érezhettem azt hogy szerelmes vagyok. legutóbb most, nem régen éreztem, azt hittem már soha nem leszek szerelmes, amikor hirtelen azt éreztem hogy igen, ő az igazi. így ébredtem, egész nap boldog voltam, még soha nem éreztem ennyire erősen mint akkor. vágytam rá, egész nap rá gondoltam, vele akartam lenni. aztán mikor megtudtam hogy ő is ezt akarja, akkor az egész olyan valósággá vált, beteljesedett az ami azt hittem soha, és egyik naprol a másikra elmúlt minden szerelemnek nevezhető érzés.
az a baj, hogy minden egyes alkalommal ez történik, lehetnem vagyok szerelmes éppen, de ha érzek is valamit amiből el lehet kezdeni egy párkapcsolatot, szoval megvan az a plussz, akkor mihelyst megkapom azt a valakit, akkor minden ilyen érzés elmulik, érdektelenné válik az ilető férfi. mindig ez van, mindig így volt és attol tartok mindig igy lesz, mert ha eddig nem ult el akkor már nem változik, már nem vagyok olyan nagyon fiatal. régen azt hittem kinövöm idővel, de ugy látszik semmi nem változik. írjatok véleményt légyszíves, mert nagyno rossz így lenni
köszönöm a hozzászólásokat!
lehet több idő kellett volna a szerelemhez, vagyis biztosan. hisz amíg csak egy részletet ismersz valakiből, az kiválthat erős vágyakozást, de ha már a szó szoros értelmében vesszük a szerelmet, akkor ahhoz valóban több kell.
az a baj, hogy ilyenkor mindennféle találka elől elzárkózom, ami alatt jobban megismerhetném a másikat. mert olyan erőltetettnek érzem. elmúlt az a nagy lángolás, nincs semmi szükségem a felesleges háttérinformációkra, egyszerűen nem érdekel milyen ember, mert elmult az a plussz érzés amit keres az ember a másik nemben. lehet velem van baj, én értelmezem félre a szerelmet? napokat gondolkoztam azon hogy miért zárkózom el megint előle, volt száz elméletem rá, félek, jobbat érdemlek, stb.... aztán beszélgettem egy nagyon okos nővel, és ráébresztett arra, hogy ez emnyire egyszerű, hogy már megkaptam, és nincs semmi izgalmas már benne számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!