Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan párod, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan párod, akivel évekig barátok voltatok, és 1-2év után, megváltoztak az érzések és szerelem lett belőle?

Figyelt kérdés
ha igen mi váltotta ki belőled a változást?
2016. máj. 19. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszer volt, 7 evig voltunk egyutt, aztan megcsalt, mert az uj izgalmasabb es szakitottunk. N
2016. máj. 19. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Elso vagyok, a baratsagbol hirtelen lett szerelem. Szerintem azert mert mindketten szinglik voltunk es mar vagytunk egy kapcsolatra.
2016. máj. 19. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Én most vagyok ilyen helyzetbe... több év barátság és most együtt vagyunk. De már akkor elkezdődött ez az érzés, mikor még mindketten foglaltak voltunk...

Igazából magam sem tudom, hogy mi lesz... mit tartogat számunkra a jövő, de... majd kiderül és csak remélem a legjobbakat. Kicsit félek is, de rég nem voltam ennyire boldog.

2016. máj. 19. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem, soha.

Én az a típus vagyok, akinek első találkozáskor kiderül, mit akarok a másiktól. Ha ez nem több, mint barátság, akkor nem fognak változni a dolgok.

(Minden kapcsolatomnál az első találkozásnál már elindult a vonzalom, és csókig biztos eljutottunk.)

2016. máj. 19. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Nekem a jelenlegi ilyen! 1éves haverság és szèpen lassam kialakultak a dolgok! Lassan 5hónaoja tart és hatalmas a boldogság!
2016. máj. 19. 10:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is olyan vagyok, hogy rögtön első találkozásra érzem, ha hosszútávú lesz a dolog (kétszer volt ilyen, az egyik több évig tartott, a másik most is tart egy éve). De volt olyan, hogy 5 évig haverok voltunk, aztán ez megváltozott, amikor kettesbeb lerészegedtünk, aztán még jártunk egy fél évig.
2016. máj. 19. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Eddig csak ilyenem volt :D

Az elsővel 5 év után jöttem össze, suliban több közös óránk lett, egymás mellé kerültünk és elkezdtünk többet dumálni stb :D

A második mondjuk csak pár hónap haverság volt nem tudom végűl mi váltotta ki hogy összejöjjünk.

A harmadikkal kb 2 éve ismertük egymást és az első találkozástól kezdve valami kis "bizsergés" volt köztünk, de igyekeztem nem foglalkozni vele mert még az előző párommal voltam. (nem volt az túl boldog kapcsolat) mikor vele szétmentünk akkor egy darabig nem találkoztam ezzel a "haverommal" mert nem mentem bulizni velük pár hónapig, de aztán at első adandó alkalommal egymásba gabalyodtunk :D

22L

2016. máj. 19. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!