Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megváltoztak az érzéseim. Van barátom 3hete, az elején fülig szerelmes voltam bele, nagyon tetszett. Most meg viszont kezd elmúlni. Mit gondoltok, előjöhet később a szerelem?
Figyelt kérdés
Na szóval, én úgy gondolom hogy a barátom csak kihasznál engem testileg, én pedig annyira szerelmes voltam bele, hogy lefeküdtünk,már vagy 3-4szer és mivel már megvoltam nem akarok szakítani sem, ne menjen a faluba hogy megvoltam neki és vége lett.Mert jártam már így nem régen is.Lehet be mesélem magamnak, de nem is érzem hogy szeretne.Sőt mi több ő is mondta hogy kezd belém szeretni, bár nem tudom azóta mi a változás.2010. júl. 27. 16:46
2/9 A kérdező kommentje:
18
2010. júl. 27. 16:48
3/9 Timiiike válasza:
hát szerintem beszéld meg vele kérdezz rá a dolgokra.. ha nem mond igazat azt úgyis észre lehet venni.. amúgy én is ugyanebben a helyzetben vagyok.. én se akarok szakítani de nálunk is ugyan ez van..
4/9 anonim válasza:
nem vágom mi a kinod..ha nem megy minek erölteted???
a falunak teszel eleget vagy magadnak??
jézusom-.-"
5/9 anonim válasza:
Kezd beléd szeretni?Ezekszerint elötte nem is szeretett,és most se szeret,csakhogy megtartson,azért mondja ezt...Én szakítanék vele még ma a helyedben.
6/9 anonim válasza:
18?
és ennyi eszed van, hogy 3 hét alatt 4x lefekszel vele?
Szerinted mit gondol rólad?
Szerinted a haverjainak nem számolt be, hogy ez a csaj 1. héten szétdobta nekem a lábait?
Vigyázhattál volna. -.-"
7/9 A kérdező kommentje:
Nem dobtam szét első héten a lábam.
2010. júl. 27. 16:54
8/9 anonim válasza:
Kezdetben még fülig szerelmes voltál? És most vagytok együtt 3 hete? Az is még csak kezdet:) Vagy te mire gondoltál, az első hétben?:)
Várj egy kicsit, hogy hogy alakulnak a dolgok van h változik, de ha pár hét múlva is ugyanígy érzed, akkor ne maradj csak azért a kapcsolatban, mert mit szólnak mások...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!