Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sosem volt még ilyen, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem volt még ilyen, de lehet ebben valami?

Figyelt kérdés
Volt több barátnőm is már, mindegyiken túltettem magam. A legutóbbi kapcsolatom nem volt túl tartalmas, de én nagyon szerettem, sokat veszekedtünk a végén...egy évig voltunk együtt...szétmentünk. Én pár hónapig próbálkoztam, de később ő összejött mással. Nem tudom kiverni a fejemből azóta sem. Volt fájdalmasabb szakításom is, de az idővel elmúlt...itt meg folyamatosan azt érzem hogy még nála sem múlt ez el..ritkán vannak megérzéseim, de azok be szoktak jönni. Valahogy érzem, hogy ott vagyok még a gondolataiban. Félek, hogy megkeres, és visszaesek. Normális ez? Egyébként nem tartom vele a kapcsolatot. Néha rám ír, de csak rövid baráti beszélgetés zajlik.

2016. máj. 18. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, normális. Más volt a kötődés jellege.

Beszéljétek meg, hogy miért veszekedtetek annyi, aztán jöjj újra össze vele.

2016. máj. 18. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha megkeres, akkor nyilván ott vagy a gondolatiban, ő is a tiédben, akkor jöjjetek össze újra, akkor ez nincs lezárva.
2016. máj. 18. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:

"Egyébként nem tartom vele a kapcsolatot. Néha rám ír, de csak rövid baráti beszélgetés zajlik."

Ez csak nekem tűnik ellentmondásnak? Ha félsz, hogy visszaesel, mert nem akarsz vele újra kezdeni ne irkálj neki vissza. Ha meg ezt szeretnéd, hogy újra összejöjjetek beszéljétek meg. 1 év nem a világ, el kéne tudnod dönteni mit is akarsz, vagy mi húz vissza hozzá. Ha annyira egymáshoz illettetek volna, nem mentetek volna szét ilyen hamar....

2016. máj. 19. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!