Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy és fél éve menstruálok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy és fél éve menstruálok. Mindig rendszeresen megjön de ebben a hónapban még nem volt. Eddig sosem maradt ki. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:

1. terhesség

2. stressz

3. helytelen táplálkozás

4. egyéb megbetegedés

2012. márc. 27. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem eddig mindig stressztől volt ha 1 hónapban kimaradt. utána megjött rendesen a következő hónapban
2012. márc. 27. 19:08
 3/7 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok. Nincs barátom és nem szexelek tehát terhes biztosan nem vagyok.
2012. márc. 27. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
nem azt irtam hogy terhes vagy, ez a négy oka lehet annak hogy kimarad/késik :) nyilván ezek közül te tudod kiszűrni melyik nem lehet
2012. márc. 27. 19:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor köszi szépen, csak kicsit megijedtem, mert nem tudom mitől lehet..Nem volt még ilyen.
2012. márc. 27. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Helyes, hogy 14 évesen még nem szexelsz, így a terhességtől biztosan nem lehet a havid kimaradása.

Az is helyes hogy aggódsz az okok miatt, de azt ne várd, hogy itt nőgyógyászok vagy belgyógyászok fognak neked válaszolni. Mindenképpen menj el szakorvoshoz és járj utána,így tudni fogod később mire kell ügyeljél.

2012. márc. 29. 07:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de már tegnap megjött csak késett és féltem, hogy esetleg nem jön meg és lehet hogy elkaptam valami betegséget.
2012. márc. 29. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!