Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kesön tudtam meg h hazas, mit tehetek?
Hazudott h szingli , es egy idö utan feltunt h eltunik napokra ,meg a telefonja lezarva .
De tagadott mindent h baratokkal van stb .
Mikor mar több honapja voltunk egyutt , egyszer csak megszolal h az szep ami köztunk van de neki felesege van azt tudnom kell.
Nagyon megviselt , egy nehez valas utan vagyok , pont ez nem hianyzott . Szerintem direkt jatszott velem es az erzeseimmel .
Lakasa van amit egyedul bérel , ezert nyugodtan mehettunk hozza nem tunt fel semmi csak utolag derult ki h nem lakik ott , légyottokra hasznalja
Azert is derult ki kesön a dolog , mert en nem tudtam egyelöre felvallalni a kapcsolatunkat reszben a gyerekem miatt es varni akartam amig biztos a dolog igy titokban akartam talalkozni vele .
Most mar sosem derul ki h ö se tudott volna felvallalni vagy nem ? Amugy ö nyiltan akart talalkozni meg nalam aludni.
Mostanra megszoktam es megszerettem .
Mit tudtok tanacsolni ?
Jó ötlet, köszi. Bérelek én is egy lakást...
De attól még, el kellett volna mondania az elején, hogy nős! Ebben az emberben nem bízhatsz, és nem is akar annál többet, mint amit már megkapott.
Átvert.Szerinted akkor ő életed szerelme? 1.verzió: futjatok meg a koroket mikozben az is lehet h a lakasba nem csak te jarsz fel,feleseg marad feleseg poziban,aztan egyszer megunod vagy o un meg teged es majd vmikor vege lesz
2.verzió: kidobod,feldolgozod es a kov pasasnal ha ilyen jelek vannak,gyanakvobb vagy mielott beleszeretsz.
Vannak korrekt oszinte ferfiak a vilagban,akik elfogadnak,szeretnek es felvallalnak gyerekkel egyutt,akikkel ossze lehet koltozni es csaladban elni.Szemelyes tapasztalat mondatja velem.Nem kell szobara jarni ha lehet vkivel kozos eletetek.Es ezt ne vedd sertesnek.
Hat vannak ilyenek.. komoly kapcsolat nem lesz belole bar mit is mond neked.. draga edesapam ugyan ez.. az elettarsa mellett van egy par noje.. van egy ures lakasunk es oda hurcibal 1-2 nocit.. van olyan akit meg mi is ismerunk(gyerekei) es jol el vagyunk vele.. :)
Nem feltetlen szandekosan jatszott az erzesiddel.. neki a felesege a biztos pont.. veled szeret lenni, ettol nem fogja ott hagyni .. huseges viszont sosem lesz hozza sem .. probald elfelejteni kulonben csak szenvedni fogsz.. apu sosem hagyta volna el anyut, csak o kitette ahogy rajott a dolgaira.. de ez mar nagyon regen volt :)
Azert mert elvalt , kisgyerekes anya vagyok , nem jelenti aZt , h össze akarok butorozni minel hamarabb valakivel es csaladosdit akarok jatszani .
Ragaszkodok a fuggetlensegemhez, de ez nem jelenti azt h nös ferfivel akarok kavarni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!