Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kesön tudtam meg h hazas, mit tehetek?
Hazudott h szingli , es egy idö utan feltunt h eltunik napokra ,meg a telefonja lezarva .
De tagadott mindent h baratokkal van stb .
Mikor mar több honapja voltunk egyutt , egyszer csak megszolal h az szep ami köztunk van de neki felesege van azt tudnom kell.
Nagyon megviselt , egy nehez valas utan vagyok , pont ez nem hianyzott . Szerintem direkt jatszott velem es az erzeseimmel .
Lakasa van amit egyedul bérel , ezert nyugodtan mehettunk hozza nem tunt fel semmi csak utolag derult ki h nem lakik ott , légyottokra hasznalja
Azert is derult ki kesön a dolog , mert en nem tudtam egyelöre felvallalni a kapcsolatunkat reszben a gyerekem miatt es varni akartam amig biztos a dolog igy titokban akartam talalkozni vele .
Most mar sosem derul ki h ö se tudott volna felvallalni vagy nem ? Amugy ö nyiltan akart talalkozni meg nalam aludni.
Mostanra megszoktam es megszerettem .
Mit tudtok tanacsolni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!