Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kesön tudtam meg h hazas, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kesön tudtam meg h hazas, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Hazudott h szingli , es egy idö utan feltunt h eltunik napokra ,meg a telefonja lezarva .

De tagadott mindent h baratokkal van stb .

Mikor mar több honapja voltunk egyutt , egyszer csak megszolal h az szep ami köztunk van de neki felesege van azt tudnom kell.

Nagyon megviselt , egy nehez valas utan vagyok , pont ez nem hianyzott . Szerintem direkt jatszott velem es az erzeseimmel .

Lakasa van amit egyedul bérel , ezert nyugodtan mehettunk hozza nem tunt fel semmi csak utolag derult ki h nem lakik ott , légyottokra hasznalja

Azert is derult ki kesön a dolog , mert en nem tudtam egyelöre felvallalni a kapcsolatunkat reszben a gyerekem miatt es varni akartam amig biztos a dolog igy titokban akartam talalkozni vele .

Most mar sosem derul ki h ö se tudott volna felvallalni vagy nem ? Amugy ö nyiltan akart talalkozni meg nalam aludni.

Mostanra megszoktam es megszerettem .

Mit tudtok tanacsolni ?

2016. máj. 18. 23:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Minden kapcsolat csak egy lehetőség, nem kötelező folytatni, ha olyasmi derül ki a másikról, amivel nem tudsz azonosulni. Ilyen alapon írhatnád azt is, hogy későn derült ki, hogy nőverő, vagy pedofil, stb., de már mindegy, mert elköteleződtél... Ha nem azt nyújtja, amire vágysz, lehet szakítani hónapok, vagy évek múltán is, ne ragadj bele olyan kapcsolatba, amiben nem érzed jól magad. Ezzel elveszed magadtól a lehetőségét, hogy igazán jó kapcsolatod legyen! Most még csak hónapokat pazaroltál rá, éveket szeretnél?
2016. máj. 19. 11:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja és a lényeg, hogy hazudott egy fontos dologban. Te ezek után tudnál bízni benne?
2016. máj. 19. 11:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem
2016. máj. 19. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!