Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Körülbelül 1 hónapja ismerkedtünk össze,úgy érzem vele élném le az életemet, de sok gond és baj van most körülötte, ezzel az indokkal szakított velem,úgy hogy az nap jött volna értem,hogy menjek hozzá,elkészültem és mégsem jött.... Barátnőm mondta hogy mennek bulizni,mennék-e velük,én mentem inni akartam,kicsit felejteni,rossz volt érezni hogy nem akar engem,és hogy el tudott dobni.A buliban sokan bepróbálkoztak,de nem érdekeltek,kimentünk, én elég sokat ittam, majd mondta az egyik ismerősöm hogy le visz a barátomhoz,mondtam hogy ha szakítottunk, azt mondta menjünk beszélgetni a kocsiba.Nem érdekelt,mentem,akkor úgy éreztem nem szeretem mert megbántott,nem érdekelt mi lesz már úgy sem leszünk együtt... Megcsókolt az a valaki,és történt ez meg az,de nem feküdtem le vele.Haza jöttem közben írt hogy sajnálja ,nem így akarta és hogy legyünk újra együtt,én vele szeretnék lenni, kijózanodtam,olyan bűntudatom lett,és annyira gyűlölöm magam hogy hiába szeretem őt,és már nem haragszom rá ezek után nem bírnék vele lenni :'( jogosan bűntetem magam? Vagy fogjam fel úgy,nem történt szex,és amúgy sem voltunk akkor együtt? És ez még amúgy sem volt komoly kapcsolat...Most fordulna komolyra ha én szeretném,nem tudom mit tegyek....2016. szept. 3. 11:12
1/2 anonim válasza:
Az elején úgy kezdted: "úgy érzem vele élném le az életemet", a végén pedig ezt írtad: "És ez még amúgy sem volt komoly kapcsolat".
Hááát, nem tudom, hogy mikor nevezünk egy kapcsolatot komolynak, ha még akkor sem, amikor az életedet leélnéd vele. És nem mellékesen ha valakit nagyon szeretek, nem dobom oda magam rögtön másnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez bonyolult, azért érzem azt hogy vele szeretném leélni az életemet még úgy is hogy nem komoly a kapcsolat, szüleimnek sem mutattam még be, és ő sem engem, még mi sem feküdtünk le, de szoros kapcsolatban vagyunk egymással, számomra kivételes ember.... Ezért fáj annyira hogy el kell felejtenem,és ezért fájt annyira hogy megtettem csak azért mert elhagyott,igaz hogy ez nem indok arra hogy egyből mással legyek,és az alkohol sem kifogás... Elengedem, mert hogyha komolyra fordulna a dolog,ezzel a tudattal nem tudnék együtt élni,hiába nem voltunk együtt, és teljesen igazad van abban amit irtál... tudom hogy nem érdemlem meg őt!
2016. szept. 3. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!