Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után nemtudtok tovább lépni?
Figyelt kérdés
Volt olyan veletek, hogy szakítás után éreztétek hogy nem tudtok tovább lépni, de soha a büdös életbe nemfogtok összejönni azzal a csajjal, mert érthetetlen módon megutált úgy benneteket, hogy köszönni, sőt, rátok nézni sem hajlandó?
Még nem is igazán jártunk..de fingomsincs mi baja lehetett...
2013. okt. 19. 23:34
1/16 anonim válasza:
2/16 anonim válasza:
azt nem gondolod hogy valami olyasmit csinalhattal ami neki rosszul esett vagy nem tetszett ilyesmi?
4/16 A kérdező kommentje:
17
2013. okt. 19. 23:43
5/16 A kérdező kommentje:
2. pont ezt nemtudom..mert gyakorlatilag amikor találkoztunk mindig a kedvében jártam, amikor buliban voltunk akkor is törődtem vele...és nem a túl törődés/az apáskodás volt..
2013. okt. 19. 23:45
6/16 anonim válasza:
Amikor egy kérdéshez valaki belinkel egy zenét, az ezt miért teszi?
7/16 anonim válasza:
#1 vagyok
Igaz, hogy zene, de ha végig nézted és nem jött le a lényeg, akkor sajnállak.
Figyeld a szövegét és értelmezd.
8/16 anonim válasza:
Tovább, tovább, ballag már a vén diák, tovább, tovább...
Benne van a lényeg.
9/16 anonim válasza:
és ez mióta volt? azóta nem találkoztál egy lánnyal sem aki elfeledtethette volna őt? és hol ismerted meg a lányt? már csak azért kérdezem hogy írtad hogy mindig látod ugyebár nem köszön neked. :/
10/16 anonim válasza:
egy iskolába jártok gondolom vagy nem? elhiszem hogy furcsa lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!