Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 3 év után csak úgy vége? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után csak úgy vége? Vagy lehet még tovább?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3 évig voltunk együtt.. Mindenki szerint mi voltunk az álompár. Már egy ideje észrevettem, hogy már nem akar annyit velem lenni, de nem volt a tipikus értelemben "elhidegülve". Az igaz, hogy már kevésbé akart "intim" dolgokat, de nagyon jól el tudtunk lenni, sőt néha teljesen azt éreztük, mintha akkor jöttünk volna össze. Aztán egy hete elment egy koncertre, ahova én nem tudtam, és megcsalt egy sráccal, akit alig ismert.. Elöször félt elmondani de bevalotta. Amikor próbáltunk rájönni, hogy miért történhetett, azt mondta, hogy "nagyon sok", volt neki ez a kapcsolat, és úgy érezte, nincs elég szabadsága, amit belátok, igaza volt.. De ennek ellenére szeret, és én állok hozzá a legközelebb, csak már nem érzi azt a tüzet, és szenvedélyt, és nem akar kapcsolatban lenni..Nem csak velem, mással se.. Tegnap elég csúnyán berugtam és hülye voltam.. Felmentem hozzá, és beszélgettünk (Monduk túl sok újra nem jöttünk rá).. Viszont nagyon jól éreztük magunkat. Átöleltük, simogattuk egymást, majd elaludtunk úgy ahogy régen, egymást ölelve.. De ennek ellenére, azt mondja még nem akar kapcsolatba lenni.. Most ez mit jelent? Van még esély? Mit kéne tennem?

2013. jan. 26. 11:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kedves Csubi, ez a lány szakítja már magát el tőled. Számára már vége.Valami olyat tehettél amit nem bír benyelni. Érzései még vannak-de lépni akar.
2013. jan. 26. 11:47
 2/12 anonim ***** válasza:
vagy nagyon fel kéne rázni ezt a kapcsolatot,vagy elengedni a másikat
2013. jan. 26. 11:48
 3/12 anonim ***** válasza:

MÉRT AKARSZ EGY EKKORA RHIBANCAL EGYÜTT LENNI EGGYÁTALÁN????

-.-"""""

2013. jan. 26. 11:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá kell tennem, hogy nem akarja, hogy soha többet ne találkozzunk, ellenkezőleg.. Szeretné ha "lennék" neki..
2013. jan. 26. 11:50
 5/12 A kérdező kommentje:
És hogy rázhatnám fel?
2013. jan. 26. 11:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Éreztem, hogy van benne megcsalás és ezt be is vallotta. Szerintem van ott még másik is, de hátha nem. Abszolult kiszeretett belőled. Az hogy mással se? Mondta volna ezt mikor megcsalta ugye? Na persze. Én a nők szavaira nem adok:D Olyan ritka mint a fehér holló. Azt mondja az egyik elege van a pasikból és fűzhető mint az egyszer egy. A másik rendes pasira vágyik és vajon mi történik? Egy szavukat se kell komolyan venni, azért vagy férfi. Neked kell irányítanod, de jó értelemben. Esélyed szerintem nulla. Kínlódás az egész már. Szerintem nem véltelen csalt meg téged és ezét újabb megcsalások lesznek, ha folytatnád. Kiábrándult belőled. Ezt látom én.
2013. jan. 26. 11:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja meg az "álompár". Szép álompár lehetet, ha megcsalt. Túl optimista vagy. Szerintem ne kínlódj tovább és felejtsd el. Ne reménykedj hisz csak a jót látod, de az közel se áll hozzá.
2013. jan. 26. 11:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Ebből már nem lesz semmi szerintem. :/
2013. jan. 26. 12:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor elmondom az én verziómat. Szerintem egyszerűen kiszeretett már belőled, szimplán félt ezt elmondani neked és lelépni. Megcsalt, elmondta, hát ez a legjobb alibi, hogy mehessen isten hírével és még túl nagy balhé se kerekedett belőle, szóval azt mondom eddig abszolút nyerésre áll... Aztán ottvan a téma, hogy azért szeretné ha mellette maradnál. Igen, mint barát. Tudod miért? Mert könnyebb úgy túltennie magát rajtad, ha ott vagy és nem szakítasz meg vele minden kapcsolatot. Nem marad egyik napról a másikra egyedül és nem öntik el borzasztóan magányos gondolatok, amibe belehülyül, mivel majd te mindig ott loholsz mellette. És végső esetben, ha meggondolná magát, avagy esetleg nem találna mást, te még akkor is ott leszel szerencsétlen hülyeként, akihez visszamehet némi szeretetért.

Na ez az, amit a legtöbb nő beetet a párjával szakításnál és ez az , amit a legtöbb pasi be is vesz. (mondom ezt nőként)

Ha van egy kis önérzeted, akkor igenis odacsapsz az asztalra és azt mondod, hogy ne játszadozzon veled, döntse el mit akar és ha úgy van, akkor te jobbra, ő balra és viszlát. Nehéz, de hosszútávon te ebből fogsz jól kijönni és így lehet ráébred, hogy valójában nem is ezt akarja. Míg ha megmaradsz neki, csak már nem úgy, akkor szépen lassan beléd tapos majd, amíg nem talál mást.

2013. jan. 26. 12:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Tudod mit kérdező? Játszd meg. Most már tudod milyen lapokkal játszik. Ne hagyd, hogy így bánjon veled. Csinálj neki lelkiismeretfurdalást.
2013. jan. 26. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!