Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mindig 2 éves együtt élés után vége, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
A párom szombaton közölte hogy már nem szeret szerelemből így hát legyen vége, jelenleg külföldön tartózkodik 3 hete lényegében már azóta egyedül vagyok de most hogy kimondta hogy mit érezz és hogy ennyi volt, nem tudom mi téve legyek hogyan éljek tovább nélküle? 19/L2012. szept. 26. 19:42
1/12 anonim válasza:
Hát ha az megnyugtat, akkor beszélgethetünk róla.
2/12 anonim válasza:
van aki 20 év után szakít vagy válik el, az ember új életet kezd talpra áll és folytatja tovább.
3/12 TOMAtm válasza:
lépj tovább,nehogy kétségbe ess.van még férfi a földön,jut neked minden ujjadra 2.menj szórakozni a barátnőiddel és felejtsd el a srácot.
4/12 anonim válasza:
Keresd fel a barátaid, és csinálj magadnak sűrű programot. Így nem is lesz időd gondolkozni rajta. És egyelőre ne gondolkozz hosszútávon, csak max. egy hétre előre.
5/12 A kérdező kommentje:
De én nagyon ragaszkodó típus vagyok akit megszerettek azt egy életen át szeretni fogom, értem ezt barátok család minden alatt. Hogy tudnám elkezdeni ezt a bizonyos talpra állást?
2012. szept. 26. 19:47
6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon monotonok a napjaim suli- húgomra vigyázok- és kb ennyi barátaim nagyon nincsenek mert mindenkit elvetettem a volt párommal töltött idő alatt.
2012. szept. 26. 19:48
7/12 anonim válasza:
Tudom, hogy ez nem segít, de én ugyanígy vagyok vele.. Munkába, tanulásba fojtom a bánatom.. Meg sajnos az evésbe.. 22/L
9/12 anonim válasza:
Találkozz olyas valakivel akiből sugárzik az energia, és tud adni neked egy nagy lökést a megfelelő irányba! Biztos van olyan ismerősöd akivel tudnál erről beszélni és a személyiségéből fakad a képessége amivel segít rendet rakni, és újrakezdeni egyedül!
10/12 A kérdező kommentje:
Jajj tanuljak sokat rám fér, hát kösz kedveském, de nem minden abból áll az embernek szeretetre is szüksége van ám!
2012. szept. 26. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!