Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 3 év után csak úgy vége? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után csak úgy vége? Vagy lehet még tovább?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3 évig voltunk együtt.. Mindenki szerint mi voltunk az álompár. Már egy ideje észrevettem, hogy már nem akar annyit velem lenni, de nem volt a tipikus értelemben "elhidegülve". Az igaz, hogy már kevésbé akart "intim" dolgokat, de nagyon jól el tudtunk lenni, sőt néha teljesen azt éreztük, mintha akkor jöttünk volna össze. Aztán egy hete elment egy koncertre, ahova én nem tudtam, és megcsalt egy sráccal, akit alig ismert.. Elöször félt elmondani de bevalotta. Amikor próbáltunk rájönni, hogy miért történhetett, azt mondta, hogy "nagyon sok", volt neki ez a kapcsolat, és úgy érezte, nincs elég szabadsága, amit belátok, igaza volt.. De ennek ellenére szeret, és én állok hozzá a legközelebb, csak már nem érzi azt a tüzet, és szenvedélyt, és nem akar kapcsolatban lenni..Nem csak velem, mással se.. Tegnap elég csúnyán berugtam és hülye voltam.. Felmentem hozzá, és beszélgettünk (Monduk túl sok újra nem jöttünk rá).. Viszont nagyon jól éreztük magunkat. Átöleltük, simogattuk egymást, majd elaludtunk úgy ahogy régen, egymást ölelve.. De ennek ellenére, azt mondja még nem akar kapcsolatba lenni.. Most ez mit jelent? Van még esély? Mit kéne tennem?

2013. jan. 26. 11:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Konkrétan mire gondolsz? Csináljak úgy, mintha nem érdekelne?
2013. jan. 26. 17:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Ellenkezőleg. Érdekeljen téged.
2013. jan. 26. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!