Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 17 éves fiu vagyok a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves fiu vagyok a barátnőm 11 hónap után szakított velem (tovább lent), Mit tegyek?

Figyelt kérdés
a szakítás oka az volt hogy sokat bunkóztam,beszólogattam neki, de egy idő szólt hogy fejezzem be, megpróbáltam 3-4 napig ment utána előről, sajnos 7-8 hónap után besokkalt, és mondta h legyen vége, de nem akartam ezt, mondtam megváltozok meg ilyesmi, megbocsájtott, utána kb 1 hónap eltelt és megint előjött bennem ez, és most szakított velem, kiszeretett belőlem, nem tudom hogy mit tegyek, kb 2 hete folyamatosan küzdök érte de ő reményt se ad,meg mondta hogy ne keressem meg semmi ,de nem bírom ki, nem tudom lekötni magam semmivel,és amikor keresem mindig azt hiszi hogy én számon kérem meg zaklatom , és a legrosszabb hogy a barátaim is elhagytak:(

2013. okt. 14. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
bunkó....köcsög!!!
2013. okt. 14. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Most mit lehet erre mondani? Edd meg amit megfőztél!
2013. okt. 14. 11:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Nézz magadba mélyen és próbálj megváltozni úgy, hjogy ez a következő barátnődnél ne forduljon elő. Ezt a lányt már elfelejtheted, adott épp elég esélyt, hogy megváltozz, a helyében én sem adnék többet.
2013. okt. 14. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis tapasztalat ez neked. Nőj föl (lehet azt 17 évesen is, nem szégyen).
2013. okt. 14. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne szólogass be másoknak te bunkó barom.:)
2013. okt. 15. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:

2} a barataidal sose vagy bunko na jo neha lehetsz de csak viccbol 2} csajokal nem bunkoskodsz sose csak viccelodsz veluk ami koszt rohat nagy kulombseg van 3} baratnodel ne cseszekedjel sose mert mar a sajat borodon ereszted meg hgy mi tortenik de nem is ertem ert szolsz szoltal be neki mindig nem hgy en nem szolok be a baratnomnek de meg mas se tegy aszt mert anak eltorom a nyakat ha lanyrol van szo aki beszolt neki aszt majd elintezik ok de egy fiu nehogy mar beszoljon a csajomnak

halod ha te az en csajomnak szoltal vona be es nem a sajatodnak eszt a szoveget mar else tudnad olvasi mer halott lenel de nem ertem neked azeret kelett egy csaj hgy beszologas neki akkor meny ki a sarokra egy oromlanyhoz oszt szologasal anak be

hat ez meg jo indulatal volt ahogyan elkuldott mert kaphatnal jobban is

kotekedo bunko semirekelo vagy neked nem hgy elo no nem valo de meg egy gumi no se oszt maradjal a zsebhokinal

akkora egy paraszt vagy hgy szereted a foghagymas napoit bameg

2013. okt. 15. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!