Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiu vagyok a barátnőm 11 hónap után szakított velem (tovább lent), Mit tegyek?
2} a barataidal sose vagy bunko na jo neha lehetsz de csak viccbol 2} csajokal nem bunkoskodsz sose csak viccelodsz veluk ami koszt rohat nagy kulombseg van 3} baratnodel ne cseszekedjel sose mert mar a sajat borodon ereszted meg hgy mi tortenik de nem is ertem ert szolsz szoltal be neki mindig nem hgy en nem szolok be a baratnomnek de meg mas se tegy aszt mert anak eltorom a nyakat ha lanyrol van szo aki beszolt neki aszt majd elintezik ok de egy fiu nehogy mar beszoljon a csajomnak
halod ha te az en csajomnak szoltal vona be es nem a sajatodnak eszt a szoveget mar else tudnad olvasi mer halott lenel de nem ertem neked azeret kelett egy csaj hgy beszologas neki akkor meny ki a sarokra egy oromlanyhoz oszt szologasal anak be
hat ez meg jo indulatal volt ahogyan elkuldott mert kaphatnal jobban is
kotekedo bunko semirekelo vagy neked nem hgy elo no nem valo de meg egy gumi no se oszt maradjal a zsebhokinal
akkora egy paraszt vagy hgy szereted a foghagymas napoit bameg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!