Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretet és biztonság luxussal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretet és biztonság luxussal vagy Szerelem és szenvedély panelban? 40+N!

Figyelt kérdés

Sziasztok ,

Segítsetek! Nagy bajban vagyok együtt élek a mostani párommal kb 1 éve mindenem meg van csak nem vagyok Boldog! Megjelent az ex aki egyben a nagy szerelem is!

Az elmúlt 1 év szó szerint mese szerű... utazás ,rengeteg séta együttlét és sok beszélgetés , sokat tanulok tőle. ( de sajnos nem vagyok szerelmes DE itt jegyezném meg Kedvelem ! )

Tervezzük a jövöt ... Kicsit megijedtem ... most költöznénk egy medencés házba és már az új autómat is megkaptam... :( ! Mégsem érzem magam boldognak. HELP! Szerelmes vagyok az exemben... szinte égek a vágytól hogy mikor meglátom megint. ( kb 3-4 hetente egyszer véletlenül ) Ő is így érez ! Néha beszélünk ! Nem tartom magam butának és a bugyuta megjegyzések sem kellenek ... köszönöm.

Pontosítás képpen azért lett vége, DE TÉNYLEG mert túl jó volt ! Megijedtünk és szünetet akartunk .. megbeszéltük nem haraggal váltunk el majd őt is engem is a munka elszólitott és nem tudtunk annyit találkozni... majd ez lett... :( Már neki is van párja , de elmondása szerint nincs jól , szeretne velem lenni.

SUM : Luxus és szeretet Vagy a nagy Ő és panellakás ?

Hogy lépjek ki kicsit félek a mostani párom reakciójától..

40+N!

2016. szept. 1. 13:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Pontosítás képpen azért lett vége, DE TÉNYLEG mert túl jó volt !"

Elképzelem:

- Nagyon szeretlek.

- Én is nagyon szeretlek.

- Az nem jó, inkább szakítsunk.

- Én is pont erre gondoltam.

- Akkor csá

- Csá

Semmi garancia, hogy az exeddel működne, sőt, ugye nem is működött valami miatt.

Ráadásul van párja. Persze, nem jó a kapcsolatuk. Mint mindenkinek, aki éppen csalni készül a párját. Ugye nem is egy ágyban alszanak? :)

A jelenlegi párod helyében kihajítanálak.

2016. szept. 1. 15:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Panel és a nagy Ő.

Az anyagi helyzeten tudtok változtatni, de a semmiből nem lesz szeretet és boldogság.

2016. szept. 1. 15:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Az ex mindig rossz döntés. Olyan nincs hogy azért lett vége mert túl jó volt...hagyjuk már.

De válaszd az exed és még kalandot gyűjthetsz a nyugdíjas kor előtt. Viszont nem együtt fogtok megöregedni az tuti.

2016. szept. 1. 15:52
 14/16 anonim ***** válasza:
En a helyedben szakitanek a parommal, hiszen a "kedvelem" az nem szerelem, de meg csak nem is mely szeretet. Utana egyedul lennek kicsit es vegul ha az exem mar elhagyta a baratnojet akkor megprobalnam vele. Mondjuk nem irtad van e munkad, gyereked, van e sajat vackod ahova mehetsz hogy nyugiban elj. Azt sem tudom mennyire vagy anyagias, szoval ez sok mindentol fugg, de ha ennyire vagyodsz az exed utan, akkor nem latom ertelmet a jelenlegi kapcsolatodnak.
2016. szept. 1. 16:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Megijedtél, hogy túl jó? Ennyire senki nem lehet ostoba, valami oka volt, hogy nem vagytok még mindig együtt az exeddel.

Én a helyedben az exet messziről elkerülném, nem állnék vele szóba, nem járnék olyan helyekre, ahol lehet, hogy összefutunk.

A mostani pároddal is gondolom az exed miatt nem vagy csak boldog, ha őt el tudnád engedni, akkor minden oké lenne.

Én személyszerint nem tenném fel az életem egy lángolásra, aminek egyszer már vége lett, szóval világos, hogy nem illünk össze...

2016. szept. 1. 16:16
 16/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Először is köszönöm. A kor stimmel csak a helyzett és az idő nem tette lehetővé, hogy összeszedetebb legyen. Ezért bocsánat. Most van egy kis időm nyugodtan.

Tehát a túl jó az tényleg az volt . Minden stimmelt az exemnek van egy kislánya ( nekem sajnos nincs bár terveztük.. sőt a mostani párom is szeretne? ) aki csak hétvégente egynapot szokott jönni vele is jó volt a kapcsolat. Neki is jó állása van, én egy zöltségesben dolgoztam. Mindenünk megvolt ami kell. Nem hittük hogy ez igaz lehet elkezdtük bántani egymást a barátok és ismerősök pletykái miatt ( mint utóbb kiderült irigység volt és alaptalan ) . Tehát elszúrtuk.

Nekem nincs saját lakásom, most egy barátnőmnél vagyok albérletben de az új párom is ideköltözött, addig még készül a ház ) .

Ö itthonról végezhető kereskedelemmel foglalkozik, sokat van itthon. :(

Az exemmel ha találkozom azt érzem szívesebben mennék vele haza mint bármikor. Viszont ha hazaérek sodornak az események mindig vár egy meglepi vagy ép megyünk valahova kirándulni , vacsorázni . Ami jó de sokat gondolok a szerelmemre. De félek nem kellenék neki csak játszik velem, illetve a mostani párom sem venné jó néven.

Tényleg Help !

2016. szept. 1. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!