Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Programok, amik biztonság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Programok, amik biztonság érzetet adhatnak egy lánynak?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Egy olyan problémám lenne, hogy a barátnőmmel egy kicsit mélyponton van a kapcsolatunk, azt mondja az utóbbi időben inkább a barátnője voltam, mint a pasija, akire eddig felnézett és tisztelt, ez miatt kezd elmúlni a köztünk lévő dolog. Szeretném ezt helyrehozni, azzal, hogy kivívom magamnak újra a tiszteletet, és arra gondoltam, hogy olyan programokat szerveznék, amikkel helyre tudom ezt hozni, gondolok itt arra, hogy horror filmet nézek vele, esetleg elviszem egy ilyen "szabadulós" szobába, ahol csak rám számíthat. Tudtok még esetleg ilyeneket mondani?

22F

2016. aug. 29. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Alapból nem erre gondolt szerintem, meg másrészről necces. Mi van ha te fosol be a filmen, vagy te veszel el a szabadulós játékban?
2016. aug. 29. 09:46
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
A horror többek szerint azért jó, mert a csaj ijedtében hozzád bújik..
2016. aug. 29. 09:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha mostanàban baràtnője voltàl inkàbb. Nem azt jelenti , hogy sokat voltatok együtt?? Vagy netàn az àgyban nincs minden rendben? (Ezért nem úgy néz ràd mint egy pasira) Fiatalok vagytok gondolom nem tervezed őt elvenni feleségűl. Sokat nyìg tudasd vele van màs nő is a vilàgon. Aztàn menni akar nyisd ki a kaput ha meg maradni akkor tegyél ki magadért az àgyban az asztalon a mosógépen a fürdőkàdban...
2016. aug. 29. 09:55
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Kaspersky Internet Security 2016.
2016. aug. 29. 09:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben azt csinálnám, hogy választanék egy nagyon parás horrorfilmet, előbb megnézném egyedül, hogy már előre tudjam, mikor mi következik, és mikor kell megijedni, és a fosatós részeknél direkt rájátszanék,
2016. aug. 29. 09:59
 6/9 Noren1989 ***** válasza:
AVG Free?
2016. aug. 29. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem inkább több intimitás kellene? Kalandparkba vinném,ezek a szabadulós szobák elég gagyik! Inkább valami horror szoba kellene:D
2016. aug. 29. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha budapesti vagy akkor horrorlabirintus:)

Amúgy ezt nem lehet így összehozni, szerintem is veszett ügy.

Próbálkozhatsz még random helyeken leteperéssel, lehetsz kicsit durvább szex közben, de ha nem irányító típus vagy, ő pedig erre vágyna, akkor teljesen felesleges filmetnézni es ijesztő helyekre vinni.

Esetleg még oda vidd, ahol úgy érzed nyeregben vagy. Pl ha okos vagy vidd a kollegáid közé, ha erős vagy menjetek sportolni, ha animerajongó vagy vidd animeconra. Olyan helyekre ahol látja, hogy van társaságod, ahol tisztelik, azt amit csinálsz.

2016. aug. 29. 10:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.(külön köszönet a sok antivírus programért) Az ágyban minden rendben van, az biztos, talán az lehetett sok, hogy nyáriszünet neki a gimibe nekem az egyetemen..és majdnem minden nap együtt voltunk egész nap.
2016. aug. 29. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!