Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Programok, amik biztonság érzetet adhatnak egy lánynak?
Sziasztok,
Egy olyan problémám lenne, hogy a barátnőmmel egy kicsit mélyponton van a kapcsolatunk, azt mondja az utóbbi időben inkább a barátnője voltam, mint a pasija, akire eddig felnézett és tisztelt, ez miatt kezd elmúlni a köztünk lévő dolog. Szeretném ezt helyrehozni, azzal, hogy kivívom magamnak újra a tiszteletet, és arra gondoltam, hogy olyan programokat szerveznék, amikkel helyre tudom ezt hozni, gondolok itt arra, hogy horror filmet nézek vele, esetleg elviszem egy ilyen "szabadulós" szobába, ahol csak rám számíthat. Tudtok még esetleg ilyeneket mondani?
22F
Ha budapesti vagy akkor horrorlabirintus:)
Amúgy ezt nem lehet így összehozni, szerintem is veszett ügy.
Próbálkozhatsz még random helyeken leteperéssel, lehetsz kicsit durvább szex közben, de ha nem irányító típus vagy, ő pedig erre vágyna, akkor teljesen felesleges filmetnézni es ijesztő helyekre vinni.
Esetleg még oda vidd, ahol úgy érzed nyeregben vagy. Pl ha okos vagy vidd a kollegáid közé, ha erős vagy menjetek sportolni, ha animerajongó vagy vidd animeconra. Olyan helyekre ahol látja, hogy van társaságod, ahol tisztelik, azt amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!