Igen jók, főleg az Avast. Még letöltés közben kapja el a vírust, így a gépedre sem tud kerülni. Ha pedig oda került mégis, akkor indulás előtt ellenőrzi és egyből karanténba vágja, ha nincs rendben valami. Évek óta használom, elégedett vagyok vele, ahhoz képest, hogy ingyenes.
2014. szept. 17. 21:50
2/10 anonim válasza:
Ez egy nagy tévedés. Az avast egy maximum középkategóriás védelem. Az ESET-et próbáld meg inkább havi kóddal, vagy mostanában mindenütt promótálják a Bitdefendert, Pandat egy évre. (még az AVG-IS egy kicsit jobb, most az is ingyenes).
én évek óta nem használok vírusírtót külön, csak ASC-t néha és köszönöm szépen, tökéletes a gépem :D
2014. szept. 17. 22:38
5/10 anonim válasza:
A panda már lejárt, de az avg még jó.
(bocsi)
2014. szept. 17. 22:38
6/10 anonim válasza:
"én évek óta nem használok vírusírtót" és még ki használja a géped?
nem szokott belassulni? :)
2014. szept. 17. 22:40
7/10 papagenou válasza:
csak én használom a gépet és még ma is kb 7mp alatt áll készen a használatra, pedig sima hdd van benne és valamikor februárban volt felállítva a rendszer. szóval nem, semmi baja.
2014. szept. 18. 10:44
8/10 papagenou válasza:
-- félreértések elkerülése végett, az évek ótát arra értettem, hogy már régóta - tényleg évek óta - nem használok vírusírtókat, de ezt a gépet idén év elején vettem, ezért van csak február óta ez a win rajta :)
a régi gépem pedig mindig sokkal lassabb volt, amíg használtam rajta nortont vagy ESETet. aztán egyszer megelégeltem, hogy visszafogja, új telepítésnél nem raktam fel és "Viola" nem történt semmi baj, nem raboltak ki, nem robbant fel a gép, nem fagyott semmi egyéb.
2014. szept. 18. 10:47
9/10 Tengor válasza:
#8, Azért kíváncsi lennék, hogy egyáltalán feltűnne-e ha a géped nem csak te használnád. Persze ez csak gonoszkodás, van aki tudja biztonságosan használni a gépét és vannak a többiek. (csak azért mert én nem baleseteztem még nagy mellélövés lenne azt állítani, hogy senki se használjon biztonságövet!) Ha annyira fogja a gépet a vírusirtó, akkor arra nem vírusirtó kell, hanem egy Linux. Egyébként pedig egy kis plusz védelem senkinek nem árt.
2014. szept. 18. 20:10
10/10 papagenou válasza:
Az a gép akkoriban nem volt rossz (2x2ghz, 2gb ram) amikor úgy döntöttem, hogy elegem volt :) érezhetően gyorsabb lett a vírusírtók nélkül.
de elmondtad a kulcspontot; biztonságosan használni a gépet.
és ezt csak én használom, ezért más nem szemeteli tele meg nem tölt rá farokságokat. de ha itt van akármelyik haverom, mindig értetlenül állnak előtte, hogy miért gyorsabb, mint az övék, akkor is ha neki kétszer annyi ram van mint nekem stb. erre mindig csak azt tudom mondani, hogy tisztán kell tartani a rendszert és nem fog különösebben lassulni. Évente ha jól esik újra lehet telepíteni, ha nincs hozzá kedv, akkor csak vigyázni kell rá. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!