Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Biztonság vagy szenvedély?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztonság vagy szenvedély? Egy életre vagy egy kalandért?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok. 3 évet voltam együtt a barátommal,megromlott a dolog,hol miattam,hol miatta. a lényeg,hogy sokszor gyerekesen viselkedett és meguntam. nemrég meghalt az apukám, még mindig nem vagyok túl jól. akkoriban megismerkedtem egy sráccal,vagyis 10 évvel idösebb nálam. örültem,felvidított,próbált kihúzni a gyászból meg jóban volt apával is,ismerték egymást. jól esett,hogy van valaki mellettem, de fájt is,hogy nem a barátom van mellettem,töle vártam volna. de kezdtem megkedvelni a srácot,nem érdekelt,hogy 10 év van köztünk. aztán egyszercsak elökerült a barátom,hogy a külön töltött idö ráébresztette,hogy nem akar nélkülem élni,bármit megtesz értem,csak adjak egy esélyt,hogy bebizonyítsa..... nem akartam hinni neki,meg furcsán éreztem magam,mivel nekem már kialakulóban volt a dolog mással... és 3 év után kezdtem elhinni,hogy menni fog a barátom nélkül is...amit azelött sosem tudtam elképzelni... szerettem...és nem tudtam neki nemet mondani most sem....hagytam,hogy az életemben legyen, de az újnak nem mondtam semmit erröl... de mintha megérezte volna...attol kezdve nem igazán keresett,holott addig minden nap együtt voltunk,együtt keltünk,együtt feküdtünk....olyan volt,mintha évek óta együtt lennénk... jol éreztem magam....megkedveltem....pedig nem volt szex...csak jo volt a közelsége.....

de ahogy visszajött a barátom,azóta,kb 1 hónapja mintha kettévágták volna ezt a dolgot az újjal....próbálok vele beszélni erröl de nem akar... pedig ha összefutunk izzik köztünk a levegö....de nem mond semmit,nem értem....

a barátom pedig tényleg bizonyít azóta is,már másfél hónapja.... tényleg mindent megtesz,hogy boldoggá tegyen.. de nem értem....vele még nem vagyok újra együtt, az újjal meg már nem.... vagy nem tudom....

nem tudok dönteni én sem....hiányzik az új, és beleborzongok ha meglátom..... a barátom iránt pedig nem igazán érzem ezt...nem tudom :( ö tényleg biztonságot adna mostmár,érzem,már családot szeretne,gyerekeket nemsoká,szeretné megkérni a kezem...de én meg szenvedélyre vágyom..... de mi van,ha nem adná meg az új srác? ha csak részéröl csak kaland? miért nem keres akkor azóta? eltelt 1 hónap és ha 3x találkoztunk,akkor sokat mondok...akkor is csak munka kapcsán...... nem mondja,hogy hiányzom,nem mond semmit csak izzik a levegö...utalásokat tesz...miért nem megyek el hozzá....

szerintetek?

2013. jan. 16. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az új srác csak testi kapcsolatot szeretne, nem? Hátha azért célozgat.
2013. jan. 16. 20:59
 2/2 A kérdező kommentje:
nem hinném, sosem volt rámenös.... nem akarta azt amit én nem. úgy bánt velem,mintha a barátnöje lennék, de aztán meg egyik napról a másikra nem keresett... de ha meg talizunk akkor meg ott folytatná ahol abbamaradt...... nem értem
2013. jan. 16. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!