Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mitől indulunk mi ennyire egymástól, mit gondolsz?
Szivemmel még csak pár napja vagyunk "hivatalosan" egy pár (ugyanis,mielőtt összejöttünk 3 hónapig nagyon jó baráti kapcsolatunk volt,úgymond olyan hugi-bátyó felállás,-19-26 de soha semmi nem volt köztünk),de már most nem birunk egymással.
Ez azt jelenti,hogy csupán abból,hogy egymás szemébe nézünk,simogatom tarkóját,beletúrok hajába,mindezt úgy,hogy egy asztal van köztünk,nem bir magával,és nemkicsi izgalomba kerül. El lehet képzelni,hogy :) és ez forditva rám is igaz!
Mivel nem túl sokat találkozunk,suli és munka miatt,és még nagyon friss is köztünk ez a párkapcsolat,csókon kivül még nem volt más. Nehéz megállni,ezért már előre félek a kéthétmúlva történő együttalásunktól :D
Szóval a kérdésem,normális,hogy ennyire beindul tőlem,egy tarkó,arc simogatástól és folyamatos szerinte szenvedélyes nézéstől?
végig mosolyogtam ameddig olvastam,mert nálunk ugyanez a felállás még a korban is ^^"
bár mi még nem tervezzük az együtt alvást,legalábbis nem ÚGY... :)
Tudom,hülye kérdésre hülye választ,na de ennyire?
Aki nem normális válaszokat ir,az inkább ne is irjon.
Mi is csak szórakozóhelyre megyünk,és mivel egyikünk sincs otthon,máshol alszunk együtt :)
Legjobb éjszakám lesz már most látom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!