Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szenvedély vagy a biztonság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szenvedély vagy a biztonság a fontosabb? Szerintetek melyiket választja?

Figyelt kérdés

Van egy srác, igazából csak néhányszor találkoztunk (összesen pár óránál többet nem töltöttünk együtt), de izzott köztünk a levegő.

Írtam neki egy e-mailt arról, hogy milyen jó hatással volt rám a személyisége, és örülök, hogy megismerhettem, mert egy nagyon pozitív személyiségnek tartom. Szóval semmi olyasmit, ami kimondaná, hogy tetszik nekem.

Ezután felhívott, hogy ilyen kedves levelet még soha senkitől nem kapott, és szeretné elmondani nekem, hogy mennyire nagyon tetszem neki, ennyire még senki nem volt rá ilyen felkavaró hatással, mind lelkileg mind testileg.és mióta látott csak rám gondol egyfolytában. És az minden vágya, hogy velem lehessen, ha csak beszélgetni, akkor úgy, mindegy.

De van barátnője, azt mondta, hogy régóta együtt vannak, és nem lenne fair ha elkezdenénk találkozgatni(én amúgy nem tudtam, hogy van neki), anélkül meg, hogy megismer, nem akarja a biztos kapcsolatát eldobni, még ha tudja, hogy közel sem olyan, mint amilyen velem lehetne. És nagyon sokszor elmondta, hogy hihetetlen hatással voltam rá, így még senki...

Lehet, hogy meggondolja magát? Én már többször nem fogom keresni.

2012. jan. 13. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Nézd. Minden ember más. Személyiségek eltérőek. Azt tudom csak megmondani, hogy én a biztonságot választanám. Mert ez az én személyiségem velejárója.

Hogy a barátod milyen, arról fogalmunk sincs...

21F

2012. jan. 13. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem akarja eldobni a biztos kapcsolatát akkor valószínű h szereti még a barátnőjét, és ez esetben a hangsúly a RÉGÓTA együtt vannak-on van. Lehet h csak fellángolás a részéről, az újdonság varázsa.

De ha esetleg tényleg kellenél neki mint barátnő, akkor azt is vedd számításba h a TUTIRA akar menni, ergo tisztességtelen veled szemben is és a jelenlegi barátnőjével szemben is. Ha már itt tartunk azt se felejtsd el, hogy ha a barátnőjével megteszi, nagy az esély rá h veled is megcsinálja majd pár év múlva, amikor leszáll a rózsaszín köd.

Az ilyen embereknek mindig lesz valaki akiért oda lesznek, akik felkavarják, de csak azért, mert ÚJ

38/N

2012. jan. 13. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:
sztem a lelki részét megpróbálhatjátok, de én azt tanácsolom, csak akkor feküdj le vele ha már szakított a bnőjével, különben lehet h csak kihasznál....
2012. jan. 15. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!