Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt, aki kigyógyult a kapcsolatfüggőségből? Hogyan?
Azért akarok szakítani, mert nem tesz boldoggá. Állítása szerint ő nagyon boldog velem, én vagyok álmai nője, de nem érti, hogy engem az nem tesz boldoggá, ami őt.
Igazából sosem éltem egyedül. Nem is fogok, mert vannak gyerekeim. :) Férfi nélkül viszont nem érzem jól magam. Tudom... Tudom... Önértékelési zavar, keressek hobbit meg sportot, de nekem ez nem út.
A második hozzászólásodra csak annyit tudok reagálni, hogy ha ilyen szépen mindenre megvan a kifogásod, akkor maradj csak szépen életed végéig egy langyos kapcsolatban. Ha ez kell, ez kell..
Véletlenül se menj el pszichológushoz, vagy tanulj önismeretet, foglald le magad, függetlenítsd az egód a kapcsolatoktól, ugyan, hiszen az befektetett munkát és energiát igényel. Bizony meghalnál egyedül, tényleg, az meg igazán mellékes, hogy ez az egyetlen útja annak, hogy kigyúgyulj ebből az állapotból és hogy ne cs-szd szét a gyerekeid életét azzal, hogy ilyen mintát mutatsz nekik, erre a defektes viselkedésre tanítod őket. Ugráljanak majd csak nyugodtan ők is boldogtalan kapcsolatokrúl boldogtalan kapcsolatra életük végéig, mit bánod te azt.
Szépen "öröklődő" örök boldogtalanságot választasz puszta önzőségből és kényelemből az egész családodnak, csak mert lusta és gyenge vagy változtatni és dolgozni magadon. Csak gratulálni tudok.
Kedves 3. Válaszoló! Wow! Úgy ismersz így távolról, hogy az Astro TV-n kéne gyógyítanod!
Nem tudsz rólam semmit, de veszed a bátorságot, hogy sértegess!
Nem tudod, például, hogy a 8 éves házasságomból is kiléptem, mert úgy ítéltem meg, hogy nem jó a gyerekeimnek, amit látnak! Ahogy azt sem tudod, hogy 2,5 éven keresztül jártam pszichiáterhez és pszichológushoz és nem ért semmit!
Értem én, hogy könnyű név és arc nélkül osztani az észt, mintha a te véleményed az univerzum igazsága lenne, de attól még nem helyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!