Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lenéznétek a párotokat, ha szifiliszes lenne, de kigyógyult, tehát inkább úgy fogalmaznék, hogy az volt?
A volt barátnőmtől kaptam el,kigyógyultam,de szégyellem hogy nemi betegségem volt,mert akinek elmondanám,az lenézne,pedig használtam gumit is,mégis megfertőződtem,bár ennek már 6 éve.Most új barátnőm van,3 éve,viszont félek hogy megbéllyegezne.....
Illetve a másik kérdésem az lenne hogy ha már kigyógyultam,vérvételnél kiderül hogy az voltam?
Illetve ha meg is tudják állapítani,akkor azt is h már gyógyult vagyok?
Ezt ott nem kérdeztem meg.
Szia!
Ha már gyógyult vagy, akkor semmi gond.
Tudod baklövések mindenkivel előfordulhatnak, de azt a franc sem fogja neked elhinni, hogy tökéletes védekezés mellett szedted össze :) Mert valamit mindenképp óvszer nélkül kellett végrehajtani.
Nyilván ha nagyon akarják ki tudják mutatni, bár fogalmam sincs, nem vagyok laboros orvos.
És természetesen meg lehet állapítani a gyógyultságot, főként hogy ez egy kezelhető betegség.
Értem,és köszönöm a válaszokat!
Tenni tényleg nem én tehetek róla,mert én hűséges voltam,a barátnőm viszont azt sem tudta megmondani,hogy kitől kaphatta el,mivel nem emlékezett.
Ha akarják meg tudják hiszen nyilván tartott gondozott beteg vagy a szifilisz miatt.
Viszont az egyszerű háziorvosi illetve SZTK nyilvántartásba ha belépnek szerintem nincs benne hiszen a HÍV fertözöttek sincsenek benne.
Teszem azt ha el megy a rendelőintézetbe fül orr vagy bőrgyogy......stb nem fogják látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!